Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IK Skin Perfection MICROBIOME+ Big Green Favourite 50ml

Productomschrijving

IK Skin Perfection MICROBIOME+

MICROBIOME+ is een geavanceerde pre- en probiotica formule die bijdraagt aan het in balans brengen en het herstellen van de huidflora en zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom. Met name een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft heel veel baat bij dit Barrier Biotic Serum. Ook als je geen huidproblemen hebt is het zeer zinvol om MICROBIOME+ toe te voegen aan je dagelijkse Skincare Routine. Deze ultra zachte fluid brengt en houdt het microbioom in tact en zal zo ook preventief huidproblemen voorkomen.

Door dit Barrier Biotic Serum toe te voegen aan je dagelijkse Skincare Routine verzacht de huid zich onmiddellijk en verbetert de algemene kwaliteit, textuur en het hydraterend vermogen van de huid.

De voordelen van MICROBIOME+

  • Zorgt voor een gezonde huidflora door pre- en probiotica
  • Versterkt en verstevigd de huidbarrière
  • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden
  • Houdt de huid veilig en gezond.

Zo gebruik je MICROBIOME+

Reinig de huid altijd eerst met een gezichtsreiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum voor gebruik. Breng het MICROBIOME+ serum twee keer per dag aan, in je ochtend- en avondroutine.

Combineer MICROBIOME+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste PH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. 

Huidtype

Geschikt voor elk huidtype. Met name de gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft veel baat bij dit Barrier Biotic Serum. 

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Gevoelige huid
Huidprobleem Huidirritatie
Resultaat Gladde & soepele huid, Verbetering hydratatie, Verstevigt de huid
Geschikt voor Gezicht
Textuur Vloeibaar
Inhoud 50 ml
Verpakking Reisverpakking, Full Size
Merk IK Skin Perfection
Belangrijke Werkstoffen Prebiotic, Probiotic
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten