Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IK Skin Perfection SALICYL ACID+ 10ml

Productomschrijving

IK Skin Perfection SALICYL ACID+

SALICYL ACID+ is dé nummer één oplossing voor de vette en onzuivere huid. SALICYL ACID+ zorgt in no-time voor een gezonde en zuivere huid. Dit BHA Activating Serum is verrijkt met 2% Salicylic Acid dat het vermogen heeft om diep door te dringen in de poriën en daar opgehoopt talg oplost. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen en vormt de huid minder snel onzuiverheden, puistjes en ontstekingen. SALICYL ACID+ is de beste oplossing tegen mee-eters, puistjes en gerstekorrels en bij uitstek geschikt voor de gecombineerde en vette huid én de probleemhuid met onzuiverheden of acne.

De voordelen van SALICYL ACID+

  • Voorkomt verstoppingen en lost opgehoopt talg in de poriën op
  • Vermindert onzuiverheden, puistjes en ontstekingen

Zo gebruik je SALICYL ACID+

Reinig de huid altijd eerst met een gezichtsreiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum van gebruik en breng deze afhankelijk van de huidbehoefte drie keer peer week tot dagelijks aan. Gebruik altijd een goede zonbescherming bij gebruik van een fruitzuurpeeling.

Combineer SALICYL ACID+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste pH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. Een fruitzuurpeeling heeft een lage pH waarde, begin dus altijd eerst met de SALICYL ACID+ voordat je andere serums aanbrengt. 

Huidtype

Geschikt voor de gecombineerde en vette huid en de probleemhuid met onzuiverheden of acne. Belangrijk: wij adviseren je dit serum niet te gebruiken tijdens zwangerschap of de borstvoedingsperiode. Ook bij een allergie voor aspirine adviseren we je SALICYL ACID+ niet te gebruiken.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Gecombineerde huid, Onzuivere huid, Vette huid
Huidprobleem Acne
Producttype Salicyl Serum
Resultaat Verlaagt talgproductie, Verminderen Puistjes & Onzuiverheden, Zuivere huid
Geschikt voor Gezicht
Textuur Vloeibaar
Inhoud 10 ml
Verpakking Reisverpakking, Medium Size
Merk IK Skin Perfection
Belangrijke Werkstoffen Allantoïne, Salicylzuur , Zoethoutwortel extract
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten