Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Laviesage Skin Base 180 tabletten

Productomschrijving

Laviesage Skin Base

Skin Base tabletten is het bindweefsel ondersteunend product in de Laviesage lijn van huidsupplementen. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan sterkere en gladdere nagels, mooie en gezonde haren, een perfecte darmfunctie en vooral een strak en sterk onderhuids bindweefsel.

Het is een kwaliteitsproduct uit de anti-aging lijn en versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel met vitamine C, zink, mangaan en koper in conditie.

Bindweefsel houdt ons lichaam in model en zorgt dat alles op zijn plaats blijft. Alle organen liggen ingebed in bindweefsel, maar ook de aanhechtingen van spieren bestaan uit bindweefsel. Daarnaast bevat de huid veel bindweefsel. De bovenste huidlagen worden op haar plaats gehouden door de verbindingen tussen de huid en de aangezichtsspieren. Een tekort aan bindweefsel leidt tot een zakkende en slappe, vormloze huid. Laviesage Skin Base tabletten biedt hiertegen de juiste oplossing met een stevige huid, strakke lichaams- en gezichtscontouren en kwaliteitsverbetering van de haren en nagels als resultaat.

De voordelen van Skin Base:

  • Sterke nagels en haren
  • Stevige huid
  • Strakke lichaams- en gezichtscontouren
  • Geeft ondersteuning aan darmen, littekenweefsel, chronische pijnen, fibromyalgie, reumatoïde artritis en osteoartritis

Zo gebruik je Skin Base:

Neem 2 tot 6 tabletten per dag, bij de maaltijd (bij voorkeur na het ontbijt). 2 tabletten is voor onderhoud, 6 tabletten in combinatie met bindweefselbehandelingen of tijdens afslankperiodes.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid, Normale huid, Verouderde huid, Vette huid, Vochtarme huid
Huidprobleem Cellulites
Producttype Anti-Aging Supplement
Productlijn Nutricosmetics
Resultaat Bevordering gezondheid, Verbetering elasticiteit, Verstevigt de huid
Geschikt voor Gezicht, Haren, Lichaam, Nagels
Inhoud 180 st
Verpakking Full Size
Merk Laviesage
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten