Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Marc Inbane Kabuki Brush

Productomschrijving

Kabuki Brush

Een handige kwast voor het egaal aanbrengen van tanningproducten op het gelaat en de handen en voeten. De hypoallergene en antibacteriële borstelhaartjes zijn vlak afgewerkt voor het mooi blenden en egaliseren van het product, waardoor geen vlekken of strepen ontstaan. Dankzij een speciale coating neemt de brush geen product op, wat deze brush echt uniek maakt.

Deze multifunctionele Kabuki Brush verliest geen haartjes en en is uitermate geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden van de tanning spray op het gelaat, handen en voeten. Dankzij de speciale coating zal de Kabuki Brush geen product opnemen.

De Kabuki Brush is de kortere variant van de Powder Brush.

De voordelen van de Kabuki Brush

  • De coating neemt geen product op, waardoor je geen product 'verliest'.
  • Gelijkmatig verspreiden van de tanning waardoor je géén vlekken of strepen ziet.
  • De Brush is ook te gebruiken voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders.

Zo gebruik je de Kabuki Brush

Methode 1

Spray het tanningproduct rechtstreeks op de huid en laat 10 seconden drogen. Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat.

Methode 2

Spray het tanningproduct op de haartjes van de Brush. Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue. Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid om egaal te tannen.

Reinigingstip

Was de haren van de Kabuki Brush uit met alcoholvrije zeep of shampoo. Spoel daarna regelmatig uit met water totdat er alleen helder water uit de brush wordt gespoeld. Duw niet te hard met je kwasten, dit is slecht voor de haren. De haren kunnen dan uit elkaar gaan staan. Het is het beste om strijkende bewegingen te maken tijdens het reinigen. Gebruik lauwwarm of koud water. Leg de Kabuki Brush niet op de zijkant of met de steel aan de onderkant om te drogen en zorg ervoor dat het water niet in contact komt met het hout van de brush, hierdoor kan de lijm loslaten.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man, Tiener
Producttype Tanningtools
Geschikt voor Gezicht, Handen, Voeten
Verpakking Full Size
Merk Marc Inbane
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten