Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

TREATMENTS®
Shinshiro

Ontdek de betoverende TREATMENTS® Shinshiro productlijn. Gebaseerd op eeuwenoude Japanse tradities en met geneeskrachtig water uit de mysterieuze geisers en warmwaterbronnen.

Traditioneel-japan-in-de-shinshiro-collectie

TREATMENTS® Shinshiro Collectie

De TREATMENTS® Shinshiro lijn staat bekend om zijn betoverende verzorgingsproducten die zijn gebaseerd op eeuwenoude Japanse tradities. Deze lijn neemt je mee naar de mysterieuze geisers en warmwaterbronnen van Japan, waar het water geneeskrachtige eigenschappen heeft. In de Shinshiro-regio, waar geisers en warmtebronnen schaars zijn, hebben mensen zich altijd gewassen met water uit nabijgelegen rivieren dat op vuur werd verwarmd. Deze unieke rituelen komen samen in het assortiment van TREATMENTS® Shinshiro.

De geuren van deze productlijn brengen je naar de groene rijstterrassen van Shinshiro, die tegen heuvels aan liggen. Je kunt heerlijk ontspannende geuren en krachtige werkingen verwachten van deze fantastische Shinshiro-producten.

TREATMENTS® Shinshiro Productlijn

TREATMENTS® Shinshiro heeft een breed scala aan giftsets en verrukkelijke verzorgingsproducten in hun assortiment. Elk product is doordrenkt met eeuwenoude kennis en tradities die te vinden zijn door heel Japan. De producten zijn speciaal samengesteld om de huid te genezen, te laten stralen en zijdezacht aan te laten voelen.