Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Tanningtools

Breng tanningproducten zoals een tanningspray, tanningmousse en tanningdrops egaal en streeploos aan met een tanningtool.

Breng-tanning-streeploos-aan

Waarom een tanningtool gebruiken?

Het aanbrengen van een tanningproduct kan lastig zijn. Zeker op de moeilijk bereikbare plekken van je lichaam. Daarom zijn er diverse tanningtools verkrijgbaar die het aanbrengen van een tanningproduct makkelijk maken. Met een tanningtool haal je het maximale uit je tanningproduct.

Soorten tanningtools

Er zijn diverse tanningtools die elk geschikt zijn voor een bepaald tanningproduct of bepaald lichaamsdeel. We nemen je even mee in de diverse tools die je in ons assortiment vindt:

  • Tanninghandschoen (glove): een zelfbruiner handschoen is een handige en zeer essentiële tool voor het tannen van het lichaam en het gelaat. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur zorgt een handschoen ervoor dat onze tanning egaal verdeeld wordt over het lichaam en voorkomt zo vlekken en strepen. Een tanninghandschoen is geschikt om te gebruiken bij een tanningspray en tanningmousse.
  • Body Brush: deze brush is geschikt om tanningspray en tanningmousse egaal en perfect aan te brengen. Vanwege de ergonomische vorm is een body brush perfect voor het eenvoudig tanning van alle lichaamscontouren.
  • Brush: naast de body brush heb je ook een 'reguliere' brush. Deze is ideaal voor het tannen van het gelaat, handen en voeten. De borstelharen van een brush zijn vlak afgewerkt waardoor het blenden en egaliseren van de tanning een eitje is. Dit maakt deze brush ook geschikt voor het gelijkmatige aanbrengen van foundations, crèmes, emulsies en poeders.