Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Dermalogica

Wij voeren het complete assortiment van Dermalogica huidverzorging. Ga je voor huidverbetering, dan ga je voor Dermalogica, kwalitatief hoogwaardige huidverzorging.

Dermalogica, ken je huid

Dermalogica producten hebben maar één doel, namelijk het verbeteren van de huid. Maar om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat de gebruiker weet wat zijn of haar huidtype is. ‘Ken je huid’, is dan ook het motto van Jane Wurwand, de oprichtster van het merk Dermalogica. Jane, geboren in Schotland en opgegroeid in Engeland, was al op jonge leeftijd bezig met huid- en haarverzorging. Het verloop van haar carrière is opmerkelijk en laat iets zien van de passie die Jane voor haar vakgebied heeft. Ze begon als hulpje in een kapsalon, volgde een uitgebreide studie voor het vak schoonheidsspecialiste in Engeland en ging vervolgens werken bij Redken, een Amerikaans bedrijf dat professionele producten verkoopt voor de verzorging van het haar en de hoofdhuid. Jane moest voor haar werk veel reizen en verbleef regelmatig voor langere tijd in Amerika waar ze Raymond Wurwand leerde kennen. Het was liefde op het eerste gezicht en samen besloten ze om in de stad Los Angeles te gaan wonen.

The International Dermal Institute van Dermalogica

Eenmaal in Los Angeles merkte Jane Wurwand dat veel van haar collega’s slechts beperkt waren opgeleid. Ze stoorde zich aan het gebrek aan kennis en de beschikbaarheid van de juiste producten om de huid met problemen te verbeteren. Samen met Raymond richtte ze daarom het International Dermal Institute op, om schoonheidsspecialisten te onderwijzen. Daarnaast begon ze op verzoek van haar studenten met het ontwikkelen van huidverbeterende producten. Het gevolg was een complete productlijn, vrij van irriterende bestanddelen, en geschikt voor mensen met een huidziekte.

Dermalogica, opgericht in 1986

Alleen goed opgeleide schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten mogen werken met de producten van Dermalogica. Een belangrijke eis die wereldwijd consequent wordt toegepast. Dermalogica wordt in meer dan 80 landen gebruikt en verkocht door specialisten die in staat zijn om de huid goed te beoordelen en op de juiste manier te behandelen. Het assortiment van Dermalogica is speciaal geschikt voor de huid met problemen. De verschillende productlijnen van Dermalogica zijn voorzien van ingrediënten die het bestaande probleem actief bestrijden en tegelijkertijd de huid comfortabel laat aanvoelen en beschermt tegen negatieve invloeden. Producten van Dermalogica zijn niet getest op dieren en vrij van microplastics en chemische kleur- en geurstoffen. Voor de verzending wordt milieuvriendelijk en FSC gecertificeerd papier en karton gebruikt. Vrijwel alle producten die Dermalogica in het assortiment heeft (op slechts drie na)zijn passend bij een veganistische levenswijze. People for the Ethical Treatment of Animals heeft Dermalogica officieel erkent als dierproefvrije organisatie.

De verschillende productlijnen van Dermalogica

  • Dermalogica, Clear Start™, speciaal voor de jonge onzuivere huid. Verminderd mee-eters, reinigt de poriën en reguleert de talgproductie.
  • Dermalogica, Active Clearing, ook volwassenen kunnen last hebben van een acné-gevoelige onzuivere huid. Deze productlijn zorgt niet alleen voor een doeltreffende reiniging, maar bevat ook ingredienten tegen huidveroudering.
  • Dermalogica, AGE smart™, producten uit deze lijn (herkenbaar aan de cyclaamkleurige streep op de verpakking) bevat actieve bestanddelen die tekenen van huidveroudering tegengaan.
  • Dermalogica, UltraCalming™, crèmes en lotions boordevol kalmerende en verzachtende bestanddelen. Speciaal voor de huid die snel rood wordt. Herstelt de huidbarrière.
  • Dermalogica, PowerBright TRx™, gaat hyperpigmentatie tegen en bevordert een stralende egale huid.
  • Dermalogica, BioLumin-C, huidverzorging voor de doffe huid + huidveroudering
  • Dermalogica, Skin Health, De Skin Health lijn biedt hydraterende dagcrèmes, verzorgende cleansers, egaliserende exfolianten en meer, voor ieder huid

Dermalogica bij Het cosmeticahuis

Dermalogica en andere geweldige merken zoals Image Skincare, Hannah, Cenzaa, Neoderma en SkinCeuticals helpen ons om een probleemhuid met de juiste producten te behandelen en te verbeteren. Heb je last van acné, een droge geïrriteerde huid, hyperpigmentatie of iets anders, neem dan de tijd om ons formulier ‘Huidadvies op maat’ in te vullen. Omschrijf de problemen zo goed mogelijk en voeg eventueel een foto bij. Over het algemeen zijn wij in staat om naar aanleiding van de opgestuurde informatie de huid te beoordelen en de juiste producten te adviseren. Komen we er niet helemaal uit, dan nemen we telefonisch of via de mail contact met je op voor meer informatie, of we verwijzen je door naar een gediplomeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut.