Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Neoderma

De huidverzorgingsproducten van Neoderma zijn innovatief en toekomstgericht. Toegespitst op de huidproblemen van nu en ontwikkeld volgens de eisen waar veel gebruikers om vragen.

Neoderma, het nieuwe nu, speciaal voor de huid

Neoderma, de naam heeft het allemaal in zich, en vertelt het zelf. Neo betekent nieuw en helemaal van nu. Derma betekent huid. De huidverzorgingsproducten van Neoderma zijn innovatief en toekomstgericht. Toegespitst op de huidproblemen van nu en ontwikkeld volgens de eisen waar veel gebruikers om vragen. Neoderma ontwikkelt producten zonder parabenen, is vaseline vrij en voegt geen minerale oliën toe. De gehele productlijn is HALAL gecertificeerd, vervaardigd zonder synthetische kleurstoffen en niet getest op dieren. Het is maar een kleine greep uit alle eisen waar het merk Neoderma aan voldoet, want werkelijk overal is aan gedacht. Zo zijn de verpakkingen ecologisch en behouden alle producten hun werkzaamheid tot en met de laatste druppel. Dit laatste kan gegarandeerd worden door de speciaal ontworpen en luchtdichte flacons waar de producten van Neoderma in worden verpakt.

De missie van Neoderma is ontwerpen en creëren

Neoderma gelooft in mensen, hecht veel waarde aan kennis, en hoopt meer goede producten te ontwikkelen door creatief te zijn en veel vragen te stellen. Een goede samenwerking is daarvoor van groot belang. Het zijn immers niet alleen de medewerkers bij Neoderma die een product tot een succes kunnen maken, ook de gebruikers, verkopers en adviseurs spelen een belangrijke rol. Een goed product dat op de juiste manier wordt gebruikt zal op termijn het meeste resultaat laten zien. Ervaringen van gebruikers, verkopers en adviseurs worden daarom geëvalueerd. Van de eerste indruk tot en met het eindresultaat. Alle bevindingen worden met alle medewerkers binnen het bedrijf gedeeld en gebruikt om producten verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Neoderma

De verschillende productlijnen van Neoderma

  • Neoderma Blue Blood, een serum en een frisse gel verrijkt met een zuurstofdrager om de huid een echte oppepper te geven.
  • Neoderma Blue Blood Suncream, zonnebrandcrème met SPF30 in een lichte structuur die goed beschermt tegen UV-stralen en huidveroudering. Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, kleurloos, met een naturel of een beige tintje.
  • Neoderma Cleansers & Exfoliators, bij een goede huidverzorging hoort ook een goede reiniging. De innovatieve producten van Neoderma werken immers het beste op een schone huid. Neoderma heeft diverse reinigende producten in het assortiment. Er is de keuze uit een gel, lotion, milk, crème, scrub, micellar water en een schuim.
  • Neoderma Balance, speciaal voor de jonge huid met acné. In deze huidverzorgingslijn vind je producten die de huid goed reinigen en in balans brengen. De overmatige talgproductie wordt tegengegaan en de huid wordt weer fris en glad.
  • Neoderma Defense, de huid beschermen en tegelijkertijd herstellen. De drie verschillende producten vullen elkaar prima aan en zijn geschikt voor de droge en de normale huid. De oogcrème maakt rimpeltjes rondom de ogen glad, vermindert donkere wallen en bevordert een jeugdige blik.
  • Neoderma Hydro, een complete lijn met hydraterende producten voor de droge, vochtarme huid. Gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een zachte vitale huid.
  • Neoderma Lift, vijf verschillende producten die de huid oppeppen en zorgen voor een strakkere gezichtscontour. Klinisch bewezen, de huid hervindt haar jeugdige glans.
  • Neoderma Youth, intensief werkzame producten om de oudere huid te verbeteren en de huid strakker en steviger te maken. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Neoderma White, een serum gecombineerd met een dag- en een nachtcrème om donkere vlekjes en verkleuringen van de huid tegen te gaan. Beschermt en hydrateert de huid.

Het cosmeticahuis

Neoderma en andere innovatieve merken zoals SkinCeuticals, Image Skincare, Cenzaa, hannah en Dermalogica zorgen ervoor dat wij toegang hebben tot de beste huidverzorgingsproducten. Niet iedereen heeft een gezonde en mooie huid, maar met een goed gekozen behandeling kun je echt heel veel bereiken. Ervaar je problemen met je huid, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Omschrijf het huidprobleem zorgvuldig in ons formulier en stuur eventueel een foto mee. Wij doen altijd onze uiterste best om de juiste producten en behandeling te adviseren. Is de informatie echter niet volledig, of vinden wij dat de huid eerst door een professional moet worden bekeken, dan nemen we contact met je op.

 

Bekijk dit filmpje op  YouTube