Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic

Mesoestetic is ontwikkeld volgens de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Mesoestetic ontwikkelt voor elke verzorgingsbehoefte een eigen verzorgingsreeks.

Mesoestetic

Het Cosmeticahuis is zeer trots om dit merk te mogen voeren in haar assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar de beste merken op het gebied van gezichtsverzorging.

Mesoestetic makkelijk online te bestellen

Mesoestetic is ontwikkeld volgens de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Mesoestetic ontwikkelt voor elke verzorgingsbehoefte een eigen verzorgingsreeks. De kern van dit cosmetische huidverzorgingsmerk wordt gevormd door individuele peelingbehandelingen die worden uitgevoerd door gecertificeerde mesoestetische cosmetici. Een groot deel van het Mesoestetic assortiment voor de behandeling/nabehandeling van jouw huid bij jou thuis kan je vinden bij Het Cosmeticahuis.

Waarom Mesoestetic?

Mesoestetic is marktleider op het gebied van Medische Cosmetica Mesoetetic is zeer specifiek ontwikkelt voor de professionele huidverzorgingsklinieken. Dit merk staat aan de top van de zeer geavanceerde medische cosmetische huidverzorging in de wereld. Bij Het Cosmeticahuis zijn wij altijd opzoek naar de meest innovatieve technieken en beste medische producten om jou te helpen aan een geweldige huid. Mesoestetic is zo'n merk die huidverbetering naar een hoger plan tilt op medisch-cosmetische, effectieve en zeer kwalitatieve wijze!

Waar focust Mesoestetic zich op?

Mesoestetic focust zich op zeer innovatieve behandelmethodes Mesoestetic focust zich voornamelijk op de meest innovatieve behandelmethodes aan de hand van de meest hoge en intensieve werkstoffen die er op het gebied van huidverbetering te verkrijgen zijn. In de farmaceutische laboratoria van Mesoestetic in Barcelona verrichten de ontwikkeldeskundigen van Mesoestetic voortdurend onderzoek naar de ontwikkeling en verbetering van alle vormen van huidverzorging en bijbehorende behandelingen.

Wil je meer weten over de geweldige productlijnen;

neem dan gerust contact met ons op. Als huidspecialisten kunnen wij jou helpen om het juiste product te kiezen voor een geweldig resultaat.