Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

TREATMENTS®
Uyuni

Ontdek de kracht van de bijzondere mineralen en gezonde zouten uit Salar de Uyuni in Bolivia. Verwen jezelf met de verzorgingslijn TREATMENTS® Uyuni en geniet van de weldaad voor je huid.

Uyuni-de-warmte-van-bolivia

TREATMENTS® Uyuni Collectie

TREATMENTS® Uyuni is afkomstig uit Salar de Uyuni in Bolivia en heeft zijn oorsprong daar. Deze enorme zoutvlaktes, gelegen op een hoogte van ongeveer 3500 meter, bevatten bijzondere mineralen en gezonde zouten. Ze vormen de basis van de TREATMENTS® Uyuni verzorgingslijn. Vroeger werden de zoutvlaktes gebruikt om bundeltjes zout aan elkaar te knopen, die vervolgens boven het vuur werden verwarmd. Deze warme zoutbundels werden in bed gelegd bij landarbeiders om vermoeide spieren te verwarmen en te verlichten. Ook werden ze gebruikt tijdens massages. TREATMENTS®heeft deze heerlijke traditie uit Bolivia verwerkt in hun productlijn Uyuni.

TREATMENTS® Uyuni Productlijn

Binnen de TREATMENTS® Uyuni lijn vind je verschillende verzorgingsproducten die echt heerlijk zijn. Naast dat staan er ook geurstokjes ter beschikking. De geur van deze stokjes neemt je mee naar de hooggelegen zoutvlakten van Bolivia. Ze hebben een combinatie van eucalyptus met witte munt en een vleugje limoen, wat een verfrissende geur geeft die typerend is voor de hele Uyuni lijn. Onze persoonlijke favoriet is de Uyuni Bath Bomb. Deze bruisbal met unieke Uyuni geur staat garant voor ultieme ontspanning tijdens het baden.