Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

SkinDNA Genetic Test

Productomschrijving

SkinDNA™ Genetic Test

Word jij ook overladen met alle keuzes in mogelijke huidverzorging en weet je niet waar je goed aan doet? Best lastig toch?! 

Allerlei keuzes op het gebied van crèmes, serums, peelings, maskers etc. die gaan helpen in jouw gevecht tegen de huidveroudering. Maar welk product is nou het beste voor jou?

De SkinDNA™ test is jouw oplossing voor deze keuzestress! Vanaf nu weet jij waar jouw huid naar verlangt! Laat SkinDNA™ het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging voor jou uitzoeken.

De resultaten van deze SkinDNA test zijn als het ware een kompas voor nu en later, je DNA verandert niet, maar het bijbehorende rapport helpt je te bepalen wat de beste manier is om ongunstige genetische uitkomsten te bestrijden! Deze test in combinatie met het gedetailleerde rapport is voor het leven bruikbaar en hoeft maar éénmalig te worden uitgevoerd.

De SkinDNA™ Genetic Test bevat de volgende onderdelen

 • Een testkit, deze kit bevat alle benodigde materialen zodat je de test thuis uit kunt voeren en verzenden naar het laboratorium. (deze test ontvang je na het plaatsen van de order)
 • Een uitgebreid rapport met de genetische testresultaten
 • Een persoonlijk adviesgesprek waarbij je advies ontvangt welke producten je het beste kunt inzetten om de risico gebieden (5 in totaal) op vroegtijdige huidveroudering zo optimaal mogelijk tegen te gaan.

Zo gaat de SkinDNA™ Genetic Test in zijn werk

De SkinDNA Genetic Test geef je de volgende inzichten

De SkinDNA Genetic test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Stevigheid & Elasticiteit
 • Glycatie / rimpelvorming
 • Antioxidanten-ondersteuning
 • Huidgevoeligheid

Per categorie wordt het algemeen risico in kaart gebracht, dit kan een lager, medium of hoger risico zijn. Daarnaast wordt jouw persoonlijke SkinDNA score in de categorie bepaald op een schaal van 0 - 100%, hoe hoger dit percentage hoe lager het algemeen risico op de categorie. 

Ook het bevolkingspercentage wordt per categorie gepresenteerd, dit percentage staat voor wat de gemiddelde persoon heeft gescoord in vergelijking met jouw score en geeft daarmee inzicht in de mate waarin je afwijkt t.o.v. dit gemiddelde en dus meer of minder risico hebt.

Als laatste wordt ook een score van gelijken weergegeven, dit geeft aan hoeveel mensen in de SkinDNA database hetzelfde genetische type heeft als jijzelf. 

Bekijk onderstaand alvast een voorbeeld van het rapport zoals je dat ontvangt.

 

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Inhoud 1 st
Verpakking Full Size
Merk SkinDNA
Achteraf betalen
Binnen 30 dagen met je Klarna account
Onze service:
 • Gratis verzending in NL & BE v.a. € 39,-
 • Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!
 • Retourneren met 30 dagen bedenktijd na ontvangst
 • Gratis gift bij je bestelling!
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten