Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

SkinDNA

SkinDNA is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

Filter
SkinDNA Genetic Test
SkinDNA™ Genetic Test Word jij ook overladen met alle keuzes in mogelijke huidverzorging en weet je niet waar je goed aan doet? Best lastig toch?!  Allerlei keuzes op het gebied van crèmes, serums, peelings, maskers etc. die gaan helpen in jouw gevecht tegen de huidveroudering. Maar welk product is nou het beste voor jou? De SkinDNA™ test is jouw oplossing voor deze keuzestress! Vanaf nu weet jij waar jouw huid naar verlangt! Laat SkinDNA™ het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging voor jou uitzoeken. De resultaten van deze SkinDNA test zijn als het ware een kompas voor nu en later, je DNA verandert niet, maar het bijbehorende rapport helpt je te bepalen wat de beste manier is om ongunstige genetische uitkomsten te bestrijden! Deze test in combinatie met het gedetailleerde rapport is voor het leven bruikbaar en hoeft maar éénmalig te worden uitgevoerd. De SkinDNA™ Genetic Test bevat de volgende onderdelen Een testkit, deze kit bevat alle benodigde materialen zodat je de test thuis uit kunt voeren en verzenden naar het laboratorium. (deze test ontvang je na het plaatsen van de order) Een uitgebreid rapport met de genetische testresultaten Een persoonlijk adviesgesprek waarbij je advies ontvangt welke producten je het beste kunt inzetten om de risico gebieden (5 in totaal) op vroegtijdige huidveroudering zo optimaal mogelijk tegen te gaan. Zo gaat de SkinDNA™ Genetic Test in zijn werk De SkinDNA Genetic Test geef je de volgende inzichten De SkinDNA Genetic test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën: Stevigheid & Elasticiteit Glycatie / rimpelvorming Antioxidanten-ondersteuning Huidgevoeligheid Per categorie wordt het algemeen risico in kaart gebracht, dit kan een lager, medium of hoger risico zijn. Daarnaast wordt jouw persoonlijke SkinDNA score in de categorie bepaald op een schaal van 0 - 100%, hoe hoger dit percentage hoe lager het algemeen risico op de categorie.  Ook het bevolkingspercentage wordt per categorie gepresenteerd, dit percentage staat voor wat de gemiddelde persoon heeft gescoord in vergelijking met jouw score en geeft daarmee inzicht in de mate waarin je afwijkt t.o.v. dit gemiddelde en dus meer of minder risico hebt. Als laatste wordt ook een score van gelijken weergegeven, dit geeft aan hoeveel mensen in de SkinDNA database hetzelfde genetische type heeft als jijzelf.  Bekijk onderstaand alvast een voorbeeld van het rapport zoals je dat ontvangt.  
€ 299,00

SkinDNA geeft jouw inzicht in jouw persoonljke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering.

SkinDNA is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

De SkinDNA -test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

  1. Stevigheid & elasticiteit
  2. Glycatie / rimpelvorming
  3. Zonneschade & pigmentatie
  4. Antioxidant-ondersteuning
  5. Huidgevoeligheid

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een op de wetenschap gebaseerd persoonlijk rapport, waarin je wordt meegenomen in jouw risico’s op versnelde huidveroudering. Geen ‘one-size-fits-all’ oplossing, maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssupplementen en cosmetische behandelingen.

Wat kun je met SkinDNA?

Jouw persoonlijke SkinDNA resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine te creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst.

Het SkinDNA traject

Het SkinDNATM traject start bij je thuis. Na je bestelling ontvang je de SkinDNA-test bij je thuis en zie je hieronder stap voor stap hoe het SkinDNA traject verloopt.