Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

SkinDNA

SkinDNA is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

SkinDNA geeft jouw inzicht in jouw persoonljke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering.

SkinDNA is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

De SkinDNA -test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

  1. Stevigheid & elasticiteit
  2. Glycatie / rimpelvorming
  3. Zonneschade & pigmentatie
  4. Antioxidant-ondersteuning
  5. Huidgevoeligheid

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een op de wetenschap gebaseerd persoonlijk rapport, waarin je wordt meegenomen in jouw risico’s op versnelde huidveroudering. Geen ‘one-size-fits-all’ oplossing, maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssupplementen en cosmetische behandelingen.

Wat kun je met SkinDNA?

Jouw persoonlijke SkinDNA resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine te creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst.

Het SkinDNA traject

Het SkinDNATM traject start bij je thuis. Na je bestelling ontvang je de SkinDNA-test bij je thuis en zie je hieronder stap voor stap hoe het SkinDNA traject verloopt.