Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Pure, natuurlijke ingrediënten

Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met een breed assortiment producten voor huidverzorging en huidverbetering.  Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Eerlijke huidverzorging

Eerlijkheid staat bij Extenso voorop. Het leveren van effectieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Extenso is een ‘no nonsense’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering. Extenso biedt:   

  • Eerlijke huidverzorging en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten
  • 100% vegan producten
  • Breed assortiment voor elke leeftijd en huidtype
  • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
  • Geen parabenen en minerale oliën
  • Geen milieubelastende omverpakkingen: recyclebare verpakkingen

Overzicht productlijnen

Het brede assortiment Extenso producten is overzichtelijk te bundelen in vijf productlijnen. Met elk haar eigen producten, kenmerken en werking. 

Essentials bevat alle must-haves voor jouw dagelijkse skincare routine. Voed, hydrateer en bescherm je huid met de kwalitatief hoogwaardige producten uit deze uitgebreide huidverzorgingslijn.

Anti Aging is effectieve huidverbetering voor de rijpe en veeleisende huid. Deze anti-huidverouderingsproducten vertragen de gevolgen van het ouder worden, verminderen rimpelvorming, verbeteren de huidconditie en geven de huid volume en elasticiteit.

Clear Skin bevat huidverbeterende producten voor de vette, onzuivere en acne huid. De producten bevatten actieve, natuurlijke ingrediënten die de huid zuiveren, celvernieuwing stimuleren en doelgericht acne en onzuiverheden verminderen.

Deep Peel zijn specialistische producten die de huidlagen verdunnen, de celdeling stimuleren en de celstofwisseling
bevorderen. Deze professionele, huidverbeterende producten zijn de perfecte aanvulling op Anti Aging en Clear Skin behandelingen.

For Men producten reinigen, beschermen en hydrateren de mannenhuid. Deze praktische producten worden snel door de huid opgenomen, voelen licht aan en helpen irritaties te voorkomen. Dé optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.