Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Extenso
Deep Peel

Extenso Deep Peel zijn specialistische producten die de huidlagen verdunnen, de celdeling stimuleren en de celstofwisseling bevorderen.

Filter
Extenso Serum Salicylic 2% 30ml
Extenso Serum Salicylic 2% Het Extenso Serum Salicylic 2% is een serum op basis van salicylzuur en lost overtollig talg op, zuivert de huid en verdunt de hoornlaag. Serum Salicylic 2% brengt de talgproductie van de vette en onzuivere huid in balans en vermindert puistjes en mee-eters. Het serum wordt tevens ingezet ter voorbereiding op een chemische peeling bij de huidspecialist. Let op: bij het gebruik van dit serum is het belangrijk de huid overdag te beschermen tegen UV-stralen met Skin Recover Shield. De voordelen van Extenso Serum Salicylic 2%:  Lost overtollig talg op Zuivert de huid en verdunt de hoornlaag Vermindert puistjes en mee-eters Zo gebruik je Extenso Serum Salicylic 2% Bij producten die fruitzuur bevatten is het belangrijk het gebruik hiervan op te bouwen. Eerste week: drie keer per week aanbrengen (ochtend/avond). Tweede week: om de dag aanbrengen (ochtend/avond). Derde week: dagelijks aanbrengen (ochtend/avond). Houd vervolgens het dagelijkse gebruik aan. Begint je huid te schilferen? Schakel dan terug in frequentie.
€ 23,70
Extenso Serum Glycolic 6% 30ml
Extenso Serum Glycolic 6% Het Extenso Serum Glycolic 6% is een serum op basis van glycolzuur en verdunt de hoornlaag, stimuleert celvernieuwing en bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Serum Glycolic 6% zorgt tevens voor een optimale vochtbalans en vermindering van pigmentvlekken. Het serum wordt tevens ingezet ter voorbereiding op een chemische peeling bij de huidspecialist. De voordelen van Serum Glycolic 6%: Verdunt de hoornlaag Stimuleert celvernieuwing Bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine Zorgt voor een optimale vochtbalans Vermindert pigmentvlekken Zo gebruik je Extenso Serum Glycolic 6%: Bij producten die fruitzuur bevatten is het belangrijk het gebruik hiervan op te bouwen. Eerste week: drie keer per week aanbrengen (ochtend/avond). Tweede week: om de dag aanbrengen (ochtend/avond). Derde week: dagelijks aanbrengen (ochtend/avond). Houd vervolgens het dagelijkse gebruik aan. Begint je huid te schilferen? Schakel dan terug in frequentie. Let op: bij het gebruik van dit serum is het belangrijk de huid overdag te beschermen tegen UV-stralen met Skin Recover Shield. Huidtype: Geschikt voor de rijpe, doffe, onzuivere en vette huid met puistjes en mee-eters.
€ 23,70

Professionele, huidverbeterende Extenso Deep Peel producten

De Extenso Deep Peel productlijn bevat specialistische producten die de huidlagen verdunnen, de celdeling stimuleren en de celstofwisseling bevorderen. Deze professionele, huidverbeterende producten zijn de perfecte aanvulling op Anti Aging en Clear Skin behandelingen.

Extenso Productlijnen

Vul jouw Extenso Deep Peel producten aan met producten uit de andere Extenso lijnen: Essentials, Anti Aging, Clear Skin en For Man. Op die manier creëer je een dagelijkse huidverzorgingsroutine met kwalitatief hoogwaardige Extenso producten.