Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: IMAGE Skincare BIOME+ Smoothing Cloud Crème

De revolutionaire BIOME+ productlijn van IMAGE Skincare bevat microbioomvriendelijke huidverzorgingsproducten die zorgen voor intense hydratatie, kalmering en balans. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de gezonde huidbarrière te verzachten en versterken, terwijl ze tegelijkertijd de natuurlijke staat van je huid behouden. Ontdek de doeltreffende voeding, rustgevende eigenschappen en verhelderende werking van BIOME+, waardoor jouw huid altijd straalt in haar optimale conditie.

De (t)huis-testers hebben de BIOME+ Smoothing Cloud Crème getest. Een hydraterende crème die het huidmicrobioom in balans houdt en zorgt voor een gezonde, veerkrachtige huid.

Daniëlle: "Een zijdezachte en wolkachtige crème die werkt!"

Ik had het geluk om deze BIOME+ smoothing cloud crème te mogen testen. Ik heb het product de afgelopen weken ochtends en avonds, na het bijbehorende serum, gebruikt. Het product voelt aan als een luchtige wolk en word snel door de huid opgenomen, de huid daarna zacht en gehydrateerd achterlatend. De huid is zijdezacht maar niet glimmend. De geur van de crème is heerlijk, fris en natuurlijk maar niet opdringerig. Echt een feestje om op te brengen. Mijn huid is na deze weken zachter, meer gehydrateerd en voelt meer in balans.