Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Murad Vita-C Glycolic Brightening Serum

De huidverzorgende producten van Murad zijn erop gericht om je huid zo gezond mogelijk te maken. Alle producten zijn ontwikkeld door de Amerikaanse dermatoloog Dr. Howard Murad. Het is de filosofie van Dr. Murad dat een gezonde huid, een mooie huid is en deze altijd op drie verschillende manieren moet worden behandeld om een zo goed mogelijk resultaat te behalen: (1) hydrateren, (2) ontstekingen remmen en (3) goed beschermen. 

De (t)huis-testers hebben Murad Vita-C Glycolic Brightening Serum getest, een in goud-gestabiliseerd Vitamine C en glycolzuur serum dat hyperpigmentatie vermindert en de huidskleur egaliseert voor een direct stralend effect.

Maggie: "Een goede Vitamine C voor een stralende huid."

Wat een leuke product! Heel geschikt voor mijn huid. Vitamine C serum over dag zorgt voor een stralende huid. Zeker als jou doel anti-aging is. Ik heb deze serum 1 keer per dag gebruikt naar het reinigen en onder een dagcrème. Ik heb las van een ongelijkmatige teint  en naar een paar dagen gebruik was dat al beter. Jij heb niet heel veel product nodig en die smeert makkelijk en ruikt heel fris. Het trekt snel in en de huid voelt fris en glad. Geen vet gevoel. Het doel om doffe huidcellen te verwijderen is gelukt. Het is zeker geschikt voor alle huidtypen. Het doet zeker wat het beloofd. Een aanrader.