Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Juni is nieuwe merken maand in Het Cosmeticahuis

We hebben de afgelopen tijd namelijk een aantal mooie nieuwe merken toegevoegd. Merken met kwalitatief hoogwaardige producten die jouw huid van buiten en/of van binnen in optimale vorm houden en werken aan huidverbetering. 

We stellen onze nieuwe merken graag even aan je voor.

Prescription

Prescription gelooft niet in one-size-fits-all producten, want iedere huid en levensstijl is anders. Met Prescription krijgt daarom iedereen gepersonaliseerd huidadvies. Een 'prescription' met de producten die jouw huid nodig heeft.

Prescription biedt een collectie van science-based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

MAYEE

Van de makers van Cenzaa & IK Skin Perfection: MAYEE. Dé eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering op professioneel niveau. MAYEE brengt het evenwicht terug, zodat jij geniet van de pure schoonheid en kracht van een stralende huid.

Alle formules van MAYEE zijn volledig transparant, zodat jij echt weet wat er wel én niet in jouw huidverzorgingsproduct zit. Zo kun jij een evenwichtige en eerlijke keuze maken voor jouw huid.

Priori Skincare

Priori: adaptieve skincare. Wat je gender, leeftijd of huidtype ook is. Priori geeft jouw huid precies wat het nodig heeft, op het juiste moment. Iedere dag, en ook de hele dag door.

Priori begon als een skincare voor elite en was enkel beschikbaar bij dermatologen en spa's. Vandaag de dag is de status van het merk veranderd, de lijn en producten uitgebreid en is Priori toegankelijk gemaakt voor thuisgebruik.

Kosho

Gezond, vitaliserend, beschermend – dat zijn de voordelen die matcha groene thee onderscheiden. Het is altijd een centraal element geweest in de Japanse cultuur en geneeskunde.

Dankzij de gezichtsverzorgingslijn van Kosho kan jouw huid nu ook genieten van de geweldige eigenschappen van matcha: ervaar dat je huid gezond aanvoelt en er jonger uitziet - op een volledig natuurlijke en zachte manier.

Rawa Secrets

Door de interessante prijs-kwaliteit verhouding maakt Rawa Secrets haar missie waar door kwalitatieve huidverzorging toegankelijk te maken voor een brede doelgroep: oprecht goede huidverzorging tegen een eerlijke prijs.

Ieder product binnen de collectie van Rawa Secrets Skincare is opgebouwd uit een complex van hoogwaardige en krachtige ingrediënten voor een optimaal resultaat.

Beauty Supps

Beautysupplementen die de huid van binnenuit mooier maken. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, die van belang zijn voor de vorming van collageen dat je huid verstevigt. 

Met Beauty Supps kies je voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

BIOMIMIC

Bio = Leven, mimicry = kopiëren.

Biomimicry leert van de natuur, om innovatieve oplossingen te creëren die het beste van de natuur combineren met wetenschap. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bootsen huidstructuren en biochemische processen na, waardoor een optimale bijdrage en gerichte aanpak van de primaire huidverouderingsprocessen mogelijk is. BIOMIMIC™-serums bestaan uit Essentials en Boosters. Elk item heeft zijn unieke combinatie van beschermende en helende stoffen uit de natuur. Deze zijn gemaakt van een breed scala aan fytochemicaliën, antioxidanten, peptiden en milde, huidvriendelijke zuren.


Combray

Het unieke van Combray is dat het enkel uit twee ingrediënten bestaat namelijk Oxofulleram en de hoogste kwaliteit cosmetische oliën. Geen lange lijst met ingrediënten wat het risico op allergieën alleen maar doet toenemen. Daarnaast is de concentratie werkzame stof erg hoog waardoor Combray ook echt werkt. Goed om te weten is dat door deze hoge concentratie Oxofulleram alle oliën een donkere kleur hebben.


CTZN Code RED

De perfecte rode kleur lippenstift is niet slechts één kleur rood, maar is voor iedereen uniek en anders. Daarom creëerde CTZN Cosmetics maar liefst 6 prachtige kleuren rood, die geschikt zijn voor diverse huidtinten en ondertonen. Of je ondertoon nu koel, warm of neutraal is je vindt altijd jouw perfecte rode kleur.

CTZN Cosmetics Code Red lipsticks zijn matte lipsticks met een hoge concentratie pigmenten en frambozenbladextract dat opmerkelijke vochtherstellende eigenschappen bevat. Het bestrijdt de vorming van rimpels door de hydrolipide film van de lippen intact te houden. De lippen worden intensief gevoed, beschermd en verzacht door Shea Butter.