Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

D-SKIN INSIDE

D-SKIN introduceert D-SKIN INSIDE. Feed your skin form the INSIDE out met D-SKIN INSIDE, want een stralende huid begint van binnenuit.

Wie wil er nu geen gezonde, egale en stralende huid? Goed verzorgen en smeren is een must, maar we weten inmiddels allemaal dat alles wat je in je lichaam stopt een grote invloed heeft op je huid. Eigenlijk mag je je huid beschouwen als de spiegel van je gezondheid.

D-SKIN INSIDE is ontwikkeld om je dagelijkse voeding een natuurlijke boost te geven. Met als eerste producten de D-SKIN INSIDE Collagen Tea en de D-SKIN INSIDE Purifying Tea. Begin je beautyfood journey met D-SKIN INSIDE.

D-SKIN INSIDE Collagen Tea

Wist jij dat je huid (bindweefsel) voor 70% uit collageen bestaat? Dit is veruit het belangrijkste (lichaamseigen)eiwit in onze huid. Je zou kunnen zeggen dat collageen onze huid bij elkaar houdt. Na je 25ste neemt de hoeveelheid en de aanmaak van collageen af met zo'n 1% per jaar - in de menopauze gaat dit zelfs nog sneller. Topicale aanvulling van collageen is vrijwel onmogelijk doordat de moleculen te groot zijn om de huid via het oppervlak te penetreren. Orale inname van collageen daarentegen is wél effectief - vooral wanneer dit in combinatie met vitamine C gebeurt.

De D-SKIN INSIDE Collagen Tea voorziet de huid van alle bouwstoffen om de collageenaanmaak te stimuleren en het afbraakproces hiervan af te remmen. De thee heeft een frisse smaak van sinaasappel met een warme aroma van witte thee - bezaaid met rozenblaadjes is dit de ideale thee voor dagelijkse consumptie. De D-SKIN INSIDE Collagen Tea bevat 25 theezakjes.

D-SKIN INSIDE Purifying Tea

Hormonale disbalans of hormonale schommelingen treden op als er te veel of te weinig van een hormoon in de bloedbaan is. Vanwege hun essentiële rol in het lichaam, kunnen zelfs kleine hormonale onevenwichtigheden klachten en symptomen veroorzaken door het hele lichaam. Een hormonale disbalans kan daarom een breed scala aan lichaamsfuncties in de war schoppen, vooral de huid.

De hormoon balancerende thee van D-SKIN INSIDE remt ontstekingen, ondersteunt de lever en het lymfestelsel in het ontgiftingsproces én verminderd roodheden, acne en overmatig talgproductie. De unieke Purifying Tea is verrijkt met ontstekingsremmende kruiden die ieder unieke eigenschappen bevatten. De thee is ontwikkeld in samenwerking met orthomoleculaire specialisten en speciaal gericht op huidverbetering bij hormoonverstoringen zoals PCOS, de overgang en hormonaal acne. De Purifying Tea is ontwikkeld om gedurende de dag te drinken voor optimaal resultaat. Voor de ultieme (hormonale) balans drink je dagelijks minimaal 3 koppen Purifying Tea.