Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Next level huidverbetering

Ontdek de vier nieuwe IMAGE Skincare producten en werk aan next level huidverbetering. De nieuwe IMAGE Skincare producten zijn verkrijgbaar vanaf begin juli 2022.

CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Blemish Gel

Een product binnen de CLEAR CELL lijn om de acne-gevoelige huid huid te zuiveren en een stralende look te geven. Zeg gedag tegen plaatselijke puistjes met deze krachtige spot-treatment op basis van salicylzuur (2%). Het helpt de huid te exfoliëren om daarmee onzuiverheden / puistjes te verminderen. Door de transparante formule kun je dit zelfs gemakkelijk onder je make-up dragen! 

CLEAR CELL - Clarifying Repair Crème

Eén product binnen de CLEAR CELL lijn om de acne-gevoelige huid te zuiveren en een stralende look te geven. Het helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en pakt huidverkleuringen en oneffenheden aan. Salicylzuur helpt daarnaast om overtollig talg op de huid te verwijderen, poriën te zuiveren en door de exfoliërende werking ontstaat er een gladde, egale look. 

AGELESS - Total Microderm Exfoliator

Een 3-in-1 mega scrub. De Ultra-exfoliërende formule helpt de teint en textuur van de huid te egaliseren om een frisse, stralende huid te onthullen. Het verbetert de glans van een doffe, grauwe huid.

Deze krachtige gezichtspeeling is geïnspireerd op microdermabrasiebehandelingen en combineert enzymatische, fysische en chemische peelings om de doffe, oneffen huid te verfijnen en te vernieuwen. Dankzij vruchtenzymen, hydroxyzuren, rozenkwarts microkristallen en bamboepoeder, biedt het onze meest geavanceerde exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen. De korrelige formule op basis van gel zorgt voor een verfijnde teint en textuur van de huid.

IMAGE MD - Restoring Power-C Serum

IMAGE MD - Restoring Power-C Serum is een gezichtsserum met het hoogste percentage aan vitamine C, waardoor dit het meest krachtige vitamine C serum van IMAGE tot nu toe is. Heeft een beschermende factor en heeft bewezen hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen.