Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Prescription x Het Cosmeticahuis

Wat is Prescription?

Prescription is gelanceerd in 2020 en is het skincare merk van Soap Treatment Store en Doctors at Soap. Prescription is voortgekomen uit de meest gestelde vraag van klanten aan de huidspecialisten en cosmetisch artsen: “Er zijn zoveel beauty producten en ik heb echt geen idee welke voor mij geschikt zijn? Kunt u mij daarover adviseren?” Dat is dan ook precies wat Prescription heeft gedaan; het geven van gepersonaliseerde skin care recepten op basis van een specifieke huidconditie en levensstijl.

Hoe werkt Prescription?

Prescription gelooft niet in one-size-fits-all producten. Mensen zijn niet in één potje te vangen want iedere huid en levensstijl is anders. Prescription gelooft in actieve werkstoffen zoals niacinamide, retinol en ascorbic acid. En dat in de meest pure en hooggedoseerde vorm. Zonder allerlei extra ingrediënten om het product lekker te laten ruiken of goed te laten smeren. Dat gaat ten koste van de werkzaamheid.

Met Prescription krijgt iedereen gepersonaliseerd huidadvies en een prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en basics (cream en cleanser), die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

Zo gebruik je Prescription

De collectie van Prescription bestaat uit actives en basics (cream en cleanser). Actives zijn vloeistoffen met een hoge concentratie van één werkstof, die erop gericht is een huidprobleem gericht aan te pakken. Door de actives te mixen & matchen met een basics (cream en cleanser) creëer je de beste treatment voor jouw huid. De actieve ingrediënten kunnen los gebruikt worden, maar mixen het best met de plant-based Vegan Edelweiss Cream of Cleanser.

Als je het Prescription recept goed volgt zal de huid al na enkele weken flink verbeteren. 

De oprichters aan het woord

Esther: "Het is onze missie dat iedereen een gezonde huid heeft door precies de juiste actieve ingrediënten te gebruiken en de beste salonbehandelingen te ondergaan. Een gezonde huid straalt en is een ware boost voor het zelfvertrouwen.” 

Stephanie: "Dit is het moment dat beautybedrijven moeten veranderen: geen loze marketingbeloften meer, maar eerlijke en pure producten die echt werken, een huidprobleem oplossen en de huid gezond houden."