Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Review: Juliette Armand Sunfilm Face Gel

In deze review wil ik aandacht besteden aan de Juliette Armand Sunfilm Face Gel, een zonbescherming speciaal voor het gezicht, de hals en het decolleté.

Juliette Armand Sunfilm Face Gel voor een goede zonbescherming

Deze face gel heeft een kalmerende UV-bescherming met een lichte textuur die snel wordt opgenomen door de huid en niet vet aanvoelt. Dit product komt in een tube van 55 milliliter, dus daar kun je even mee vooruit. We weten natuurlijk allemaal hoe belangrijk het is om de huid tegen de zon te beschermen, dus laten we eens kijken hoe goed de Juliette Armand Sunfilm Face Gel daar in is.

Sunfilm Face Gel SPF 30 - Juliette Armand

Juliette Armand

Deze face gel is van Juliette Armand, een bedrijf dat zichzelf een gepersonaliseerd bedrijf noemt. Dit wordt duidelijk uit de persoonlijke toewijding van de oprichters met betrekking tot onderzoek en de formuleringen van cosmetica en het wordt uitgedragen door de uiteenlopende productlijnen. Juliette Armand heeft een ruim assortiment, omdat ze willen voorzien in de persoonlijke behoeften van alle gebruikers. Juliette Armand staat voor ‘persoonlijk & professioneel’.

Goede zonbescherming

De Juliette Armand Sunfilm Face Gel biedt een zonbescherming met SPF (sun protection factor) 30. Die factor geeft aan hoeveel keer langer je in de zon kunt zitten zonder te verbranden wanneer je de crème gebruikt vergeleken bij onbeschermd in de zon zitten. Stel: je kunt normaal 10 minuten in de zon zitten zonder te verbranden. SPF 15 zorgt er voor dat je 15 keer zo lang in de zon kunt zitten zonder te verbranden, dus 150 minuten, ofwel 2,5 uur. Bij factor 30 zou je dan dus 300 minuten, ofwel 5 uur in de zon kunnen zitten. Let wel op dat een laagje zonnecrème gedurende de dag wat van de huid kan gaan door bijvoorbeeld zweten en bewegen. De 300 minuten zijn dus in het dagelijks leven geen garantie en het is belangrijk regelmatig bij te smeren.

Juliette Armand gebruikt in de Sunfilm Face Gel de ANTITOX technologie. Deze technologie verzekert een antioxidantwerking in hun producten. Het wordt geactiveerd wanneer het product wordt aangebracht en blijft werkzaam gedurende de tijd dat het product op de huid zit en neemt niet af in werking. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen: agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen brengen aan cellen en weefsels. Met Juliette Armand ben je dus extra beschermd.

Sun Film Face Gel SPF30 (Tinted) (55ml) - Juliette Armand Elements

Juliette Armand Sunfilm Face Gel gebruiken

Iedereen weet tegenwoordig wel dat het heel erg belangrijk is om een zonnecrème te  gebruiken. Het beste is om de huid 30 minuten voordat ze in aanraking komt met de zon in te smeren. Gebruik bij het smeren een royale hoeveelheid van de (in dit geval) Sunfilm Face Gel. Veel mensen smeren wel, maar smeren een veel te dunne laag zonnecrème op de huid waardoor de werking van het product sterk afneemt. Gebruik dus liever iets te veel dan te weinig. Zonbescherming breng je aan over je normale dagverzorging. Vergeet ook niet om regelmatig even bij te smeren!

face gel SPF 30

De Juliette Armand Sunfilm Face Gel is heel erg makkelijk in gebruik (hij heeft een klikdop, handig!). Je brengt hem met de handen aan op het gezicht en hij trekt echt razendsnel in. Deze zonnecrème is zeer geschikt voor de gevoelige huid, de vette huid en voor kinderen, maar kan ook goed door mensen met andere huidtypen gebruikt worden.

De crème plakt absoluut niet en gaat dat ook niet doen gedurende de dag. Hij heeft een beetje een bruine tint, maar bij het uitsmeren van de crème zie ik daar weinig van terug. De dekking is te licht om echt oneffenheden in het gezicht te bedekken of het gezicht egaler te maken. Het voordeel van de bruine tint is wel dat de Juliette Armand Sunfilm Face Gel geen witte waas op het gezicht achterlaat.

Ik kan persoonlijk de Juliette Armand Sunfilm Face Gel zeker aanraden als zonnecrème voor het gezicht, de hals en het decolleté. Hij plakt echt niet, trekt snel in, laat geen witte waas achter en beschermt uitstekend. Ook een tweede laagje gedurende de dag gaat niet plakken. Op mijn gevoelige huid heb ik niks geks gevoeld, dus daar is hij zeker geschikt voor. Ja, de Juliette Armand Sunfilm Face Gel mag van mij zeker blijven!