Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Juliette Armand

Juliette Armand is een hoogwaardig cosmeticamerk afkomstig uit Griekenland. Ervaar de weldaad die deze kwaliteitsproducten aan je huid geven.

Juliette Armand Griekse Cosmetica!

Juliette Armand is een vooruitstrevende Griekse producent van cosmeticaproducten die gericht zijn op huidverbetering. In het eigen moderne laboratorium in Athene wordt op wetenschappelijke manier onderzoek gedaan en worden nieuwe producten ontwikkeld. Juliette Armand richt zich op zowel de professionele markt voor schoonheidssalons als particuliere consumenten. Met een persoonlijke benadering probeert Juliette Armand in de specifieke behoeften van cliënten te voorzien en professionals voldoende gelegenheid te bieden om hun eigen werkwijze te kunnen volgen.

Juliette Armand cosmetica beschermt, herstelt en verzorgt

De huidproducten van Juliette Armand zijn het resultaat van een duidelijke missie en gedegen wetenschappelijk onderzoek. Crèmes, serums en gels zijn erop gericht om de huid gezond te houden. Enerzijds wordt dit bewerkstelligd door de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en andere huidproblemen. Anderzijds zijn de huidproducten van Juliette Armand speciaal gecreëerd om de huid te verzorgen en te herstellen. Door de scheikundige achtergrond van de grondleggers van het bedrijf, worden de huidproducten zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die hun werking wetenschappelijk hebben bewezen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biotechnologische bacteriën en proteïnen om het enzymatisch systeem van de huid te stimuleren. Daarnaast wordt hyaluronzuur ingezet om de huid duurzaam te hydrateren en te verstevigen.

Van hydratatie tot regeneratie

Juliette Armand biedt oplossingen voor een groot scala aan huidproblemen en -verouderingsprocessen en de preventie daarvan. Een van de meest voorkomende huidproblemen is een droge huid. Hiervoor kunt u uw huid bijvoorbeeld behandelen met Hyaluronic Acid Serum. Dit serum is meer dan een hydraterende olie. Het hyalonzuur zorgt er namelijk voor dat uw huid structureel gehydrateerd wordt doordat vocht wordt opgeslagen in de huidcellen. Een andere belangrijke functie van cosmetica is om zichtbare veroudering tegen te gaan. Hierbij kunt u denken aan preventieve en huidherstellende crèmes. De Retin-C 24h crème is één van de topproducten van Juliette Armand. Deze crème met als hoofdbestanddelen Retinol en vitamine C vermindert rimpels en egaliseert de huid. Voor een preventief effect op huidveroudering heeft Juliette Armand het DNA Repair Serum ontwikkeld. Dit serum spoort DNA-beschadigingen op en heeft een regenererend effect op de huid.

De productlijn van Juliette Armand sluit naadloos aan bij schoonheidssalons die hun cliënten graag het beste willen bieden dat er op de markt te vinden is op het gebied van huidverzorging. Daarnaast zijn er tal van crèmes, serums en gels die gericht zijn op thuisgebruik. Mannen en vrouwen die er graag verzorgd uitzien en zich bewust zijn van het belang van een gezonde huid hebben gegarandeerd baat bij de revolutionaire huidproducten van Juliette Armand.