Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Hyaluronic Power Serum 3ml

Productomschrijving

Manage Your Skin Hyaluronic Power Serum

Het krachtige serum is een intensief anti-verouderingsproduct dat rimpels gladstrijkt en de huid intensief hydrateert. Het bevat een Triple-HYA Complex met drie hyaluronzuurvarianten, een gepatenteerde GLYCAMON® complex en andere actieve ingrediënten zoals Helixplantis en Panthenol. Het serum is geschikt voor mannen met een droge huid en heeft een kalmerende werking.

De voordelen van Hyaluronic Power Serum 

  • Het serum is geschikt voor de gevoelige huid en bevat een gepatenteerde GLYCAMON® complex, een unieke samenstelling van actieve ingrediënten uit zoethoutwortel, nopalcactus en eenkoren, die zorgen voor energie, vocht en een stevigere teint. 
  • Het Triple-HYA Complex in het serum bestaat uit drie hyaluronzuurvarianten van verschillende molecuulgroottes, waardoor de huid diep gehydrateerd wordt en vocht aan het oppervlak kan binden.
  • Daarnaast bevat het serum ook Helixplantis, panthenol, heermoeskruid en smalle weegbree, die de huid verzachten, kalmeren, herstellen en beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

Zo gebruik je Hyaluronic Power Serum 

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schone huid. Gebruik daarna een Manage Your Skin verzorgingsproduct afgestemd op jouw huid.

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten