Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Laviesage Skin Hydrate 90 tabletten

Productomschrijving

Laviesage Skin Hydrate

Deze formule is er op gericht de vochtarme huid in korte tijd te verbeteren. Het helpt de hydratatie van de huid te verbeteren om hiermee de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. Skin Hydrate bevat hyaluronzuur, dat wel 1000 keer z’n eigen gewicht aan water kan binden en zorgt voor zichtbaar meer volume in de huid. Ook bevat het MSM dat rijk is aan zwavel, wat de huid gebruikt om steviger te worden zodat het vochtverlies afneemt. MEt als resultaat een gezonde huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

De huid bestaat uit lagen die elk een eigen functie hebben. De buitenste laag (hoornlaag) moet het lichaam beschermen tegen het binnendringen van ongewenste stoffen en het afremmen van vochtverlies uit de onderliggende lagen. De hoornlaag vormt een vochtbarrièrefunctie om vochtverlies tegen te gaan. Wanneer de hoornlaag niet in normale conditie is, kan de huid vocht verliezen en droog aanvoelen. Ons lichaam bestaat voor 55 tot 60% uit water. Water ondersteunt allerlei normale fysische en cognitieve functies en helpt de lichaamstemperatuur te regelen. Het toevoegen van water aan een bepaalde stof noemen we hydratatie.

Naar mate we ouder worden kan de hoeveelheid waterbindende stoffen (proteoglycanen) in de huid veranderen, waardoor de huid dunner en droger kan worden. De hoornlaag bestaat uit dode huidcellen. Daarnaast worden door de hoorncellen vetten uitgescheiden, die de ruimtes ertussen vult. Het gaat om ceramides, cholesterol en vrije vetzuren. In de huid zijn de zogenaamde proteoglycanen verantwoordelijk voor de binding van vocht. De binnenste kern van proteoglycanen bestaat uit hyaluronzuur.

De voordelen van Skin Hydrate:

  • Bindt vocht in de dermis voor meer volume
  • Minder craquelé-effect op met name het decolleté
  • Snel verjongend effect, bij voldoende waterinname
  • Remt rimpelvorming af
  • Resulteert in een frisse, jeugdige uitstraling

Zo gebruik je Skin Hydrate:

Neem 1 tot 3 tabletten in per dag bij een maaltijd. Optimaal in combinatie met EpidermOil: beschermt en voorkomt vochtverlies en remt huidveroudering.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Alle Huidtypen, Vochtarme huid
Huidprobleem Huidveroudering
Producttype Anti-Aging Supplement
Productlijn Nutricosmetics
Resultaat Gladde & soepele huid, Verbetering elasticiteit, Verbetering hydratatie, Vermindering rimpels & fijne lijntjes, Verstevigt de huid
Geschikt voor Lichaam
Inhoud 90 st
Verpakking Full Size
Merk Laviesage
Reviews

1 van 1 reviews

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten


Review door: N L.

October 1, 2019 07:57

Super product