Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Medik8 Ultimate Recovery 30ml

Medik8 Ultimate Recovery

Behandelde of aangetaste huid is uitzonderlijk delicaat en heeft speciale aandacht nodig. Bij een beschadigde huid is vaak de natuurlijke barrière aangetast. Dit betekent dat de huid niet in staat is om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf en dat de huid sneller vocht kan verliezen. De Medik8 Ultimate Recovery combineert repairende werkstoffen om de verzwakte huidbarrière te herstellen. Perfluorodecalin helpt het zuurstofniveau in de huid te verhogen, vermindert beta-glucaan huidirritaties en roodheid, terwijl arnica het immuunsysteem stimuleert en de huid verzorgt. Het natuurlijke genezingproces van de huid wordt ondersteunt, wordt vocht beter vastgehouden en wordt een barrière op het huidoppervlak gevormd die de huid tegen milieuinvloeden beschermt. 

De crème is uitstekend geschikt om te helpen bij het genezingsproces na behandelingen zoals peelings, skinneedling, dermabrasie en laserbehandelingen. De rijke, voedende crème is ideaal voor de zeer droge en gecompromitteerde huid. Ook bij brandwonden en andere vormen van huidbeschadiging is de Medik8 Ultimate Recovery aan te raden. De huid is zacht, effen en verfijnd terwijl het littekenweefsel beter heelt en minder zichtbaar wordt.

De voordelen van Medik8 Ultimate Recovery:

  • Wordt snel en goed opgenomen door de huid
  • Hersteld de huid
  • Rijke volle crème
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Vermindert roodheid en irritatie

Zo gebruik je Medik8 Ultimate Recovery:

Breng 's morgens en 's avonds na het reinigen een kleine hoeveelheid Ultimate Recovery Intense aan waar nodig. Laat het absorberen voordat je een zonbeschermer aanbrengt. Gebruik vaker indien nodig.

Productspecificaties

Doelgroep: Vrouw, Man
Huidtype: Droge huid, Gevoelige huid
Huidprobleem: Brandwonden, Huidirritatie, Littekens, Rode huid
Producttype: Dagcreme, Dag en nachtcreme, Nachtcreme
Resultaat: Verbetering hydratatie, Vermindering huidirritatie, Verstevigt de huid
Geschikt voor: Gezicht
Textuur: Volle crème
Inhoud: 30 ml
Verpakking: Full Size
Merk: Medik8

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten