Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Medik8

Goede producten die de huid actief verbeteren maar tegelijkertijd voldoen aan belangrijke eisen als het gaat om duurzaamheid en fairtrade. Natuurlijke ingrediënten, perfecte formules en eenvoudige routines zorgen al snel voor een goed resultaat.

Medik8

Het cosmetische huidverbeteringsmerk Medik8 is opgericht door Elliot Isaacs. Een man met een passie voor schoonheid, fairtrade en duurzaamheid. Hij studeerde aan de universiteit van Leeds en specialiseerde zich daar in farmacologie, biochemie en fysiologie. Met deze brede kennis als basis begon hij na een wereldreis van 5 jaar met het opzetten van het merk Medik8.

‘Beautiful skin for life’

In een klein laboratorium achter de apotheek van zijn vader begon Elliot Isaacs met het uitvoeren van zijn missie. Zijn wereldreis, levenservaringen en opgedane kennis zijn voor hem een goede basis om op terug te kunnen vallen. Goede producten die de huid actief verbeteren maar tegelijkertijd voldoen aan belangrijke eisen als het gaat om duurzaamheid en fairtrade. Natuurlijke ingrediënten, perfecte formules en eenvoudige routines zorgen ervoor dat de gebruikers al snel een goed resultaat zien en dit ook gemakkelijk kunnen behouden. Ervaringen en reacties door gebruikers zijn voor Elliot Isaacs belangrijk. Medik8 wordt namelijk niet getest op dieren en daarom worden de ervaringen van consumenten altijd zeer op prijs gesteld. De geur, kleur, textuur en huidverdraagzaamheid van de producten van Medik8 zijn heel goed en dat gegeven wordt natuurlijk ook nagestreefd bij het ontwerpen van nieuwe producten en samenstellingen.

Society of Cosmetic Scientists

Deze Amerikaanse vereniging is al meer dan 75 jaar actief in de cosmetische wetenschap en hecht veel waarde aan de ethische code, alsook het vastleggen van procedures en beleidsregels. Elliot Isaacs is al lange tijd een zeer gewaardeerd lid van deze vereniging. In deze hoedanigheid heeft hij ook meerdere patenten verworven voor zijn inzet als het gaat om de werking van retinoïden, antioxidanten, glansmiddelen en huidverhelderende ingrediënten. Inmiddels kan Elliot Isaacs terugkijken op meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele huidverzorgingsproducten. Ook nu is hij vrijwel dagelijks betrokken bij Medik8 en werkt hij regelmatig samen met Daniel Isaacs, de directeur en vernieuwer achter Medik8’s slimme hydratatietechnologieën.

De verschillende productlijnen van Medik8

Medik8 heeft ervoor gekozen om bijna alle producten op dezelfde manier te verpakken. De kleur is wit met een zwarte opdruk. De enige uitzondering hierop zijn de speciale Crystal Retinal producten. De reden voor de uniforme verpakkingen is te vinden in het feit dat ieder product van Medik8 zijn eigen bijzondere eigenschappen heeft en onderling prima met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 • Medik8, reinigers, In dit overzicht vind je de reiniger die je zoekt. Van een heerlijk zachte foam, tot een milk, toner of gel.
 • Medik8, vitamine C, Producten met daarin de antioxidant vitamine C die een gladde en stralende huid bevorderen. Verwerkt in een serum, moisturizer of dagcrème. 
 • Medik8, vitamine A, Krachtige producten met retinol die de aanmaak van collageen stimuleert en fijne lijntjes en rimpels meteen aanpakt. Verwerkt in een nachtcrème of serum. 
 • Medik8, Crystal Retinal, De zilvergrijze verpakking staat symbool voor de anti-aging werking van de verschillende serums. Bevat retinaldehyde, een vorm van vitamine A met een antibacteriële werking, speciaal geschikt voor de onzuivere huid. 
 • Medik8, Advanced Day, De perfecte dagcrème die de huid beschermt, voedt en laat stralen. Medik8 Advanced Day bevat 5* UV-A en UV-B bescherming SPF30. 
 • Medik8, Advanced Night, De perfecte nachtcrème die de huid beschermt, voedt en laat stralen. 
 • Medik8 Advanced Day bevat 5* UV-A en UV-B bescherming SPF30. 
 • Medik8, boosters, Diverse krachtige producten die speciaal geschikt zijn als je snel resultaat wilt zien. 
 • Medik8, lippen, Rijke lippenbalsem die langdurige verzorgt en hydrateert. Beschermt tegen uitdroging en stimuleert het herstelproces. 
 • Medik8, ogen, Kies je een product van Medik8 voor de huid rondom je ogen, dan helpt dit om een vermoeide blik te bestrijden en wallen en donkere kringen tegen te gaan. 
 • Medik8, lichaam, Fijne producten om je huid te scrubben, te verzorgen en te vernieuwen. Voor een zachte, gladde huid. 
 • By Medik8, Specifieke producten met een krachtige werking om de huid te verjongen. Wil je een product uit deze lijn proberen, neem dan altijd eerst even contact op voor advies. De producten van By Medik8 moeten volgens de gebruiksaanwijzing worden toegepast voor het beste resultaat, en worden vaak gecombineerd met aanvullende Medik8 producten.

Medik8, producten om specifieke huidproblemen aan te pakken

Medik8 heeft diverse producten in het assortiment die speciaal geschikt zijn voor een huid die last heeft van acne of roodheid. Ook grove poriën, pigmentvlekjes en een beschadigde huid kunnen met een specifiek daarvoor geschikt product van worden behandeld.

Het Cosmeticahuis

Medik8, en andere huidverzorgende producten van merken zoals Murad, hannah, Dermalogica en SkinCeuticals helpen ons om de best mogelijke resultaten te behalen op het gebied van huidverzorging. Cliënten met specifieke huidproblemen zoals veroudering, pigmentvlekjes of acne kunnen met de producten van Medik8 snel en goed geholpen worden. De producten van het merk Medik8 zijn echter zeer krachtig. Gaat het om een specifiek product, dan is het verstandig om voor een bestelling eerst contact met ons op te nemen. Dit mag gewoon telefonisch, maar kan ook door het invullen van ons huidanalyse formulier.