Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
360° Skincode

360° Skincode is hét totaalprogramma voor maximale huidverbetering en revolutionaire huidverjonging met behoud van natuurlijke looks.

360° Skincode, het parade paardje van Cenzaa

Deze high end lijn van Cenzaa biedt jou een geheel persoonlijk huidverbeteringsprogramma waarbij het draait om de binnenkant, buitenkant, leefstijl en mind. 360° Skincode gaat verder dan de normale huidverbeteringsproducten en begint met een gedegen SkinDNA onderzoek.

360° SKINCODE is gebaseerd op jouw persoonlijke huid-DNA

DNA bepaalt slechts voor 20% hoe en op welke wijze de huid veroudert. Op de overige 80%, die bepaald wordt door je leefstijl heb jezelf invloed. Doordat 360° SKINCODE vanuit 360 graden naar jouw huid, leefstijl en effectieve behandelingen en producten kijkt, is het mogelijk die 80% leefstijl gunstig te beïnvloeden. Als jij weet hoe jouw huid veroudert, kun je nu al preventief en gericht naar de juiste oplossing toewerken en zo positief je huidtoekomst beïnvloeden. Huidverjonging op natuurlijke wijze heb je daardoor echt zelf in de hand.

Het 360° Skincode assortiment

Het assortiment bestaat niet alleen uit huidverzorgingsproducten, maar bevat daarnaast ook een aantal Foodceuticals producten en de cell activating cups. Met de foodceuticals ga je van binneuit werken aan het verbeteren van je huid. In combinatie met de High End huidverzorgingsproducten geef je de huid de verzorging die deze echt nodig heeft.

Ontdek jou huid DNA met de SkinDNA test

De basis voor 360° skincode is jou eigen huid DNA, met behulp van de SkinDNA test, welke tevens verkrijgbaar is in onze webshop, ontvang je een compleet rapport van jou persoonlijke huid DNA. In dit rapport wordt daarnaast exact aangegven waar jou huid behoefte aan heeft en welke type producten hiervoor geschikt zijn om in te zetten.