Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 1. Reiniging

Het reinigen van je gezicht is de eerste stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa. De reinigingsformule, met hoge concentraties cosmeceuticals, zuivert de huid en geeft de huid zijn natuurlijke evenwicht terug.

Stap 1: Reinigen

Het reinigen van je gezicht is de eerste en tevens de belangrijkste stap binnen het unieke 6-stappenplan van Cenzaa. Een schone huid is namelijk essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid. Voor optimaal resultaat gebruik je de Cenzaa reinigingsproducten in de ochtend en voor je slapen gaat. De reinigingsproducten, met hoge concentraties cosmeceuticals, hebben een voedende, huid verbeterende, anti oxidatieve en beschermende werking. Een schone huid is voorbereid om de actieve, kostbare werkstoffen uit de producten van Cenzaa dieper in de huid te laten doordringen. De reinigingsproducten van Cenzaa zijn geschikt voor alle huidtypes en zuiveren en reinigen zonder uit te drogen.

Cenzaa Producten

Naast de reinigingsproducten bestaat het 6-stappenplan ook nog uit dieptereinigers, power serums, 24H cremes, maskers en bescherming producten. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel