Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 2. Dieptereiniging

Een dieptereiniging is de tweede stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa en verfrist, polijst en egaliseert de huid. Dieptereiniging emulsies van Cenzaa geven de huid zijn vitaliteit terug en helpen de actieve werkstoffen dieper in de huid op te nemen.

Stap 2: Dieptereiniging

Naast de dagelijkse reiniging van jouw gezicht, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen op jouw huid. Een dieptereiniging is de tweede stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa. Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd. Een dieptereiniging zorgt onder andere voor het verfijnen van lijntjes en rimpels, verhelderen van een doffe teint en het egaliseren van littekens. Het stimuleert eveneens celvernieuwing, zodat jouw huid weer een frisse en jonge uitstraling krijgt of dit behoudt. De huid krijgt haar vitaliteit terug en is voorbereid om de actieve werkstoffen van de volgende stappen dieper de huid in te transporteren. Wil je een alternatief voor het ‘mechanische’ scrubben? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Cenzaa Producten

Naast de dieptereinigingproducten bestaat het 6-stappenplan ook nog uit reinigers, power serums, 24H cremes, maskers en bescherming producten. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel