Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 3. Power Serum

Serums van Cenzaa werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken. Door het gebruik van een serum als 3e stap van het 6-stappenplan krijgt niet alleen je huid een oppepper, maar boost je, je gehele huidverzorging.

Stap 3: Power Serum

Een complex of serum is een dunne, supergeconcentreerde fluid en is ‘de levensverzekering voor een mooie huid’. De serums van Cenzaa werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken. Door het gebruik van een serum als derde stap van het 6-stappenplan zullen ook andere huidverzorgingsproducten de huid makkelijker stimuleren tot het gewenste huidresultaat. Zo krijgt niet alleen je huid een oppepper, maar boost je gelijk je gehele huidverzorgingslijn. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. Slechts enkele druppels is voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Cenzaa Producten

Naast de power serums bestaat het 6-stappenplan ook nog uit reinigers, dieptereinigers, 24H cremes, maskers en bescherming producten. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel