Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 4. 24H Crèmes

De Cenzaa 24H crèmes hebben een ingebouwde klok en werken drie keer acht uur als je deze twee keer per dag, als vierde stap binnen het 6-stappenplan, aanbrengt. Overdag werken ze beschermend, in de avond ontspannend en ‘s nachts herstellend.

Stap 4: 24H Cremes

De vierde stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa is het aanbrengen van een 24-uurs gezichtscrème. De Cenzaa 24-uurs gezichtscrème heeft een ingebouwde klok en werkt drie keer acht uur als je deze twee keer per dag aanbrengt. Bij Cenzaa gebruiken we een 2-in-1 gezichtscrème voor dag en nacht. Overdag werkt het beschermend, in de avond ontspannend en ‘s nachts herstellend. De 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2® werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa bieden door de hoge dosering antioxidanten het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Bij dagelijks gebruik van de gezichtscrèmes is het resultaat al binnen korte tijd zichtbaar.

Cenzaa Producten

Naast de 24H Cremes bestaat het 6-stappenplan ook nog uit reinigers, dieptereinigers, power serums, maskers en bescherming producten. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel