Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 5. Maskers

Het gebruik van een gezichtsmasker van Cenzaa is de vijfde stap binnen het 6-stappenplan. De gezichtsmaskers bieden de perfecte aanvulling die de huid nodig heeft. De gezichtsmaskers van Cenzaa zijn ware vitaminecocktails voor de huid.

Stap 5: Gezichtsmaskers

Het gebruik van het gezichtsmasker van Cenzaa is de vijfde stap binnen het 6-stappenplan. De gezichtsmaskers bieden de perfecte aanvulling die de huid nodig heeft. De gezichtsmaskers van Cenzaa zijn ware vitaminecocktails voor de huid. De huid wordt tijdelijk afgesloten, waardoor vocht en warmte worden vastgehouden en afvalstoffen beter worden verwijderd. Geadviseerd wordt om drie keer per week een gezichtsmasker aan te brengen op je gezicht. De gezichtsmaskers van Cenzaa kalmeren huidstress en laten een vermoeide huid weer stralen. Wist je dat je onze gezichtsmaskers ook perfect kan inzetten als nachtverzorging? Het gezichtsmasker dringt hierdoor nog dieper in de huid.

Cenzaa Producten

Naast de gezichtsmaskers bestaat het 6-stappenplan ook nog uit reinigers, dieptereinigers, power serums, 24H cremes en bescherming producten. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel