Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Stap 6. Bescherming

Als laatste stap binnen het Cenzaa 6-stappenplan bescherm jij jouw huid dagelijks tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maak er daarom een gewoonte van om jouw huid te allen tijde te beschermen tegen de zon met een extra filter.

Stap 6: Bescherming

UVA-straling is een van de belangrijkste oorzaken van versnelde huidveroudering, pigmentvlekken en verkleuringen. UVA-licht speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van huidkanker. Als laatste stap binnen het Cenzaa 6-stappenplan bescherm jij jouw huid dagelijks tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maak er daarom een gewoonte van om jouw huid te allen tijde te beschermen tegen de zon met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa gezichtscrèmes en BB creams zijn allen voorzien van een natuurlijk filter. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.

Cenzaa Producten

Naast de 24H Cremes bestaat het 6-stappenplan ook nog uit reinigers, dieptereinigers, power serums, maskers en 24H Cremes. Voor een optimale huidverzorging is het raadzaam om uit elke stap (type product) één product te gebruiken in je verzorgingsritueel