Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa
Discovery Kits

Het is belangrijk om te weten waar jouw huid behoefte aan heeft en daar je huidverzorging zorgvuldig op af te stemmen. Ontdek en ervaar het met de Discovery Kits van Cenzaa.

Cenzaa Discovery Kits afgestemd op jouw huid

In het enorme aanbod van cosmeticaproducten is het vaak lastig om de juiste producten voor jou specifieke huid op elkaar af te stemmen. Om de keuze een stuk makkelijker te maken heeft Cenzaa een aantal Disovery kits samengesteld. Met deze kits is voor de meestvookomende huidtypes een goed afgestemd huidverzorgingsritueel samengesteld.

Ervaar de kracht van Cenzaa met een van de volgende kits

 • DESTRESS AND REPAIR DISCOVERY KIT: Voor de Gevoelige & rode huid | couperose
 • AGE REDUCE DISCOVERY KIT: Voor de Rijpe & oudere huid
 • MULTI CLARIFYING DISCOVERY KIT: Voor de Gecombineerde & vette huid
 • ULTRA MOIST DISCOVERY KIT: Voor de Jonge & normale huid
 • NUTRI CARE DISCOVERY KIT: Voor de Vochtarme & droge huid
 • REPROGRAM DISCOVERY KIT: Voor de Vermoeide & gestresste huid
 • FOR MEN DISCOVERY KIT: Voor Care & Protect van de mannen huid
 • Jouw huidroutine in een luxe set

  De kits bevatten een complete set aan exclusieve huidverzorgingsproducten voor jouw gehele schoonheidsritueel. Je start je dagelijkse skincare routine met het reinigen van je huid met een reinigingsproduct dat past bij jouw huidconditie. Naast de dagelijkse reiniging gebruik je twee keer in de week een dieptereiniging. Tijdens dit schoonheidsritueel worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd en wordt de effectiviteit van de huidverbeteringsproducten geoptimaliseerd.

  Met het serum dat geschikt is voor jouw huid geef je je huid een extra power boost. Het is de meest krachtige dosis aan werkstoffen die diep en snel in de huidlagen worden opgenomen. Slechts enkele geconcentreerde druppels zijn voldoende om de huid maximaal te verbeteren. Vervolgens zorgt de 24-uurs crème voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, hydratatie en voeding van je huid. Neem je af en toe een masker dan geef je de huid nog eens een extra oppepper en houd je haar gezond. Ook voor maskers geldt dat deze speciaal ontwikkeld worden voor verschillende huidtypes en huidbehoeften. Als laatste belangrijke stap in je dagelijkse routine bescherm je je huid tegen de zon. Een goed begin van een stralende dag, voor jou en je huid!