Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

CTZN
Globalm

CTZN Globalm is een niet-plakkerige lichtgewicht balsem die kan functioneren als lippenbalsem, highlight, oogglans en nog veel meer.

Filter
-25%
CTZN GLOBALM Clear 4gr
CTZN GLOBALM Clear Je kunt eindelijk de natte make-up-look onder de knie krijgen met deze perfecte formule! Een niet-plakkerige lichtgewicht balsem die kan functioneren als lippenbalsem, highlight, oogglans en nog veel meer. GLOBALM heeft een zijdezachte textuur die de glans behoudt en perfect op zijn plaats blijft. Het creëert een olievrije, glanzende look met een hoge helderheid. GLOBALM is verkrijgbaar in twee tinten: Clear en Pearl. Clear is een kleurloze formule, terwijl Pearl pigmenten bevat die van kleur veranderen als de gezichtshoek verschuift. De voordelen van GLOBALM Clear: Vegan Cruelty free Paraben Free Parfum vrij Talk vrij Zo gebruik je GLOBALM Clear: Neem een kleine hoeveelheid Globalm en breng met zachte, kloppende bewegingen aan op de gewenste delen van het gezicht. Wij raden aan deze te gebruiken voor je lippen, jukbeenderen en oogleden. (t)huis-testers De CTZN Globalm Clear is getest door Het Cosmeticahuis (t)huis-test panel. Zij beoordelen dit product met een 3,75/5. Je leest hier het complete testverslag van onze (t)huis-testers.  
€ 15,00 van € 20,00
-25%
CTZN GLOBALM Pearl 4gr
CTZN GLOBALM Pearl Je kunt eindelijk de natte make-up-look onder de knie krijgen met deze perfecte formule! Een niet-plakkerige lichtgewicht balsem die kan functioneren als lippenbalsem, highlight, oogglans en nog veel meer. GLOBALM heeft een zijdezachte textuur die de glans behoudt en perfect op zijn plaats blijft. Het creëert een olievrije, glanzende look met een hoge helderheid. GLOBALM is verkrijgbaar in twee tinten: Clear en Pearl. Clear is een kleurloze formule, terwijl Pearl pigmenten bevat die van kleur veranderen als de gezichtshoek verschuift. De voordelen van GLOBALM Pearl: Vegan Cruelty Free Paraben Free Fragrance Free Talc Free Zo gebruik je GLOBALM Pearl: Neem een kleine hoeveelheid Globalm en breng met zachte, kloppende bewegingen aan op de gewenste delen van het gezicht. Wij raden aan deze te gebruiken voor je lippen, jukbeenderen en oogleden.
€ 15,00 van € 20,00

CTZN Globalm

Je kunt eindelijk de natte make-up-look onder de knie krijgen met deze perfecte formule! Een niet-plakkerige lichtgewicht balsem die kan functioneren als lippenbalsem, highlight, oogglans en nog veel meer. GLOBALM heeft een zijdezachte textuur die de glans behoudt en perfect op zijn plaats blijft. Het creëert een olievrije, glanzende look met een hoge helderheid.

GLOBALM is verkrijgbaar in twee tinten:

Ctzn Globalm is verkrijgbaar in de kleuren Clear en Pearl.

  • Clear is een kleurloze formule, 
  • Pearl bevat pigmenten die van kleur veranderen als de gezichtshoek verschuift.

TIP: Wij raden aan om Globalm te gebruiken voor lippen, jukbeenderen en oogleden.