Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IK Skin Perfection
Medikal

Eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid veilig gebruikt kunnen worden. 

Medikal bij IK Skin Perfection

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Of ben of ken jij iemand met een extreem gevoelige huid, met extreme jeuk, eczeem of psoriasis en wil jij of diegene dat heel graag onder controle hebben en houden? Dat kan met de Medikal producten van IK Skin Perfection. Deze eerlijke en natuurlijke beautyproducten kunnen ook voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid veilig gebruikt worden. 

Hoe verzorg ik mijn huid bij kanker en huidaandoeningen?

Wanneer je kanker hebt en hiervoor behandeld wordt, zoals chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie, raakt je huid uit balans. Met als gevolg een droge huid die jeukt, prikkelt en geïrriteerd raakt. Er gebeurt tijdens dit ziekteproces veel in je leven; op zorgen over je huid zit je niet te wachten. De Medikal collectie van IK Skin Perfection is speciaal ontwikkeld voor mensen met een (chronisch) huidprobleem en voor mensen die tijdens de behandeling van kanker huidproblemen ondervinden. De producten uit de Medikal collectie zijn 100% veilig te gebruiken, alle producten zijn vrij van hormoon ontregelende ingrediënten, zoals phyto-oestrogeen (zoals soja, Aloë Vera) en metaalhoudende stoffen (zoals zink). De unieke pH-formulering in de huidherstellende producten zijn bedoeld om de pH-waarde van de huid te herstellen en te zorgen dat de zuurgraad van de huid in balans komt en blijft. De Medikal collectie van IK Skin Perfection is het enige Nederlandse huidverzorgingsmerk dat helpt om de huid tijdens chemotherapie, hormoonbehandelingen, bestraling of intensieve medicatie gezond te krijgen en de huid te verzorgen en beschermen.

Waarom kiezen voor de Medikal producten van IK Skin Perfection?

  • De uniek geformuleerde huidverzorgingsproducten zorgen dat de pH-waarde van de huid (5,5) en de huidflora optimaal in balans komen. Dit voorkomt uitdroging en huidirritatie.
  • Alle producten zijn voorzien van het NO-label: zonder huidbelastende stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.
  • Vrij van metalen, zoals zink, of hormoon ontregelende stoffen, zoals phyto-oestrogrenen.
  • BPA-vrije verpakking: xeno-oestrogenen vrije verpakking.