Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Laviesage huidverzorging

Waar Laviesage zich in eerste instantie alleen richtte op de huidverzorging van binnenuit door middel van Nutricosmetics, ook wel supplementen genoemd, is het merk later ook een volledige lijn aan Skin Cosmetics gestart. Hierdoor heeft Laviesage een prima basis weten te leggen om de huid zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Laviesage Nutricosmetics

Laviesage Nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Laviesage Skin Cosmetics

Deze gezichtsverzorgingsproducten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en innovatieve inzichten. Voor het beste resultaat bevatten de recepturen hoog gedoseerde actieve werkstoffen. De producten voelen fris, zacht en comfortabel aan en hebben zijdezacht geurende, non-allergene, parfums.