Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Pier Augé

"Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren." Pier Augé.

Pier Augé

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door een visionaire en gepassioneerde apotheker, Pierre Jules Augé. Hij is geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Hij gaat uit van zijn volgende overtuiging:

"Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren."

Het exclusieve concept van de Dergyl©-methode krijgt vorm: een emulsie met dezelfde aard, dezelfde structuur en dezelfde samenstelling als de huid. Hij creëert zijn eerste crème ENTAL DÉLICATE als eerbetoon aan zijn vrouw die tere en gevoelige huid had. Daarna volgt de cosmeticalijn ENTAL.

Wat is de Dergyl©-methode?

In 1961 tonen wetenschappers aan dat de huid een emulsie is die bestaat uit water, proteïnen, lipiden en minerale zouten. Augé is gefacineerd door deze ontdekking en begrijpt dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: de huid heeft specifieke behoeften en alleen werkzame bestanddelen die overeenkomen met de chemische samenstelling van de huid kunnen de functies ervan onderhouden en herstellen. Hij besluit de huidformule te reproduceren en de Dergyl©-methode te creëren: een emulsie met dezelfde aard, dezelfde structuur en dezelfde saenstelling als de huid. De methode is gebaseerd op twee fundamentele principes: het respecteren van de fysiologische formule van de huid en de nauwkeurige selectie van werkzame bestanddelen die voldoen aan geïndentificeerde behoeften.

Het herstellen van de oorspronkelijke balans van de huid door inspiratie te halen uit haar essentie, staat centraal in onze benadering. Door de huid te geven wat ze nodig heeft, door haar te herinneren aan de eessentie, stellen onze huidherinneringsproducten de huid in staat zich te beschermen en efficiënt te regenereren. Als deze herinnering is opgefrist, krijgt de huid haar integriteit, kracht en volle glans terug.