Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Pier Augé

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door een visionaire en gepassioneerde apotheker, Pierre Jules Augé. Hij is geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Hij gaat uit van zijn volgende overtuiging:

"Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren."

Filter
Pier Augé Unique Treatment Day and Night PA24 40ml
Unique Treatment Day en Night PA24 De ideale verzorging tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Een vloeibare en lichte textuur. Een fris en delicate geur. Uitstekende basis voor make-up. De voordelen van Unique Treatment Day and Night PA24 Helpt de huid haar te behoeden voor het onstaan van de eerste rimpels en beginnende tekenen van huidveroudering. Directe hydratatie Zo gebruik je Unique Treatment Day and Night 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en de hals. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een van onze serums. Actieve ingrediënten: HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Hydraterend complex: samenstelling die verwant is aan NMF (natuurlijke hydratatiefactoren), bevordert de wateraanhechting en biedt veerkracht. Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Alfa-bisabolol: sterk verzachtende werking, kalmeert irritaties en bevordert het natuurlijk herstelproces van de huid. Bernagieolie: rijk aan Omega 6, herstelt de huid, laat de teint stralen en doet elasticiteit toenemen.      
€ 72,90
Pier Augé Gentle Lotion Leapsal CLEANSER 200ml
CLEANSER Gentle Cleanser Leapsal Een make-upremover- en reinigingsmelk voor alle huidtypen. De lichte en romige textuur van deze melk verwijdert alle make-up en onzuiverheden gemakkelijk en volledig. De voordelen CLEANSER Gentle Cleanser Leapsal Droogt de huid niet uit. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Zo gebruik je CLEASER Gentle Cleanser Leapsal 's Ochtends en's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, masseren met ronddraaiende bewegingen. Met een schoon kompres en lauwwarm water afspoelen, eventuele restanten met een wattenschijfje en TONIC Gentle Lotion Leapsal verwijderen. Actieve ingrediënten: Lanolineolie: is vochtinbrengend, heeft een sterk verzachtende werking en geeft veerkracht terug aan de huid.
€ 27,50
Pier Augé Regenerating Tri-Active Treatment COMPLETUDE 50ml
COMPLÉTUDE Regenerating Tri-Active Treatment Complete anti-verouderingsverzorging voor de droge en gevoelige huid. Deze verzorging met drievoudige werking voedt, beschermt en versterkt de meest vochtarme en gevoelige huid. De voordelen van COMPLÉTUDE Regenerating Tri-Active Treatment Verstevigend complex: beschermt elastische vezels, Stimuleert de collageensynthese Herstelt de stevigheid en de toon van de huid Zo gebruik je COMPLÉTUDE Regenerating Tri-Active Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en de hals. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een van onze serums. Actieve ingrediënten: HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Hyaluronzuur: hydrateert intensief bij toepassing. Houdt water vast in de kern van de opperhuid, reguleert de natuurlijke hydratatie van de huid. Onderhoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Bifidus-extract: natuurlijk probioticum dat beschermt tegen celbeschadiging. Stimuleert het cellulaire mechanisme voor natuurlijk DNA-herstel. Vitamine E: antioxidant, sluiten vrije radicalen in en strijden tegen huidveroudering. Bernagieolie: rijk aan Omega 6, herstelt de huid, laat de teint stralen en doet elasticiteit toenemen. Tarwekiemolie en -extract: rijk aan Omega 6, vitamines A en E, beschermen de celmembranen, verzachten de huid.
€ 92,00
Pier Augé HYDRA-SERUM Intensely Hydrating Concentrate 30ml
HYDRA-SERUM Intensely Hydrating Concentrate De hydratatiebooster. Deze verfrissende gel is rijk aan hyaluronzuur en biedt directe en langdurige hydratatie voor de vochtarme huid. De voordelen van HYDRA-SERUM Intensely Hydrating Concentrate De huid is voller en het gevoel van een samentrekkende huid verdwijnt direct. Trekt direct in de huid. Effectieve hydratatie Zo gebruik je HYDRA-SERUM Intensely Hydrating Concentrate 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereingigde huid. Op de vingertoppen aanbrengen en verdelen over het gezicht, altijd onder een Pier Augé verzorgingscrème naar keuze voor een exponentieel verbeterend effect. Actieve ingrediënten: Witte-waterkersextract: stimuleert de aanmaak van collageen en complexe koolhydraten, vormt een netwerk dat water effectief en langdurig vasthoudt in de dermis en functioneert als reservoir voor het weefsel. De huid is comfortabeler en de natuurlijke  hydratatie blijft behouden. Hyaluronzuur: hydrateert intensief bij toepassing. Houdt water vast in de kern van de opperhuid, reguleert de natuurlijke hydratatie van de huid. Onderhoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid.
€ 86,50
Pier Augé ACMA Redensifying Treatment 50ml
ACMA Re-Densifying Treatment Het geheugen van de huid. Deze rijke, multi-actieve, intelligente anti-verouderingsverzorging voedt de huid, herstructureert, voorziet in zuurstof en hydrateert. De volle textuur en geur verrijken de dagelijkse routine. De voordelen van ACMA Re-Densifying Treatment  ACMA stimuleert de de zelfverdediging van de huidsystemen.  Verdicht het weefsel en herinnert de huid eraan dat ze alle sleutels tot het behoud van   haar eigen inegriteit zelf in handen heeft.  Hydrateert, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière. Zo gebruik je ACMA Re-Densifying Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals. Gecombineerd met een serum voor een versterkt regenererende werking. Actieve ingrediënten: Gefluoreerde oliën: vormen een barrièrefilm op de huid met bescherming tegen externe invloeden en zorg voor zuurstoftransport naar de cellen. Water: DH3-complex bestaande uit hyaluronzuur, Cassia Angustifolia-extract en biomimetische hydratant. Hydrateert, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière. Proteïnen: Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Lipiden: Karitéboter en plantaardige oliën van Camelia en Teunisbloem: voedend, herstellend en behulpzaam bij celvernieuwing. Vitamines en Minerale Zouten: Vitamine E, kalium, natrium en calcium. Anti-oxidanten, geven energie en helpen de stofwisseling van de huid op peil te houden.
€ 195,00
Pier Augé MASQUE CRÈME Rebalancing Mask Ental 50ml
MASQUE CRÈME Rebalancing Mask Crème rinse-off masker. Een zacht en zuiverend masker met een romige textuur dat het evenwicht van alle huidtypen herstelt. Gecombineerde werking van voedende bestanddelen en zinkoxide met een antibacteriële werking die de huid zuivert en kalmeert. De voordelen van MASQUE CRÈME Rebalancing Mask Balansherstellend voor de hydrolipidefilm Ontspant en verzacht Zo gebruik je MASQUE CRÈME Rebalancing Mask Een normale laag aanbrengen op het gezicht, rond de oogcontouren en de hals. Ongeveer 10 minuten in laten werken. Bevochtigen en geleidelijk afspoelen met lauwwarm water. Eventuele restanten met een wattenschijfje en TONIC Gentle Lotion Leapsal verwijderen. Actieve ingrediënten: Antibacteriële zinkoxide: zuivert de gecombineerde tot vette huid en kalmeert de gevoelige huid. Voedend bestanddeel: verzacht en beschermt de huid tegen uitdroging. Tip: 3 à 4 keer per week onder de ogen gebruiken om donkere kringen te verminderen.
€ 34,50
Pier Augé ADN PRÉCIEUX Youth Firming Serum 30ml
ADN PRÉCIEUX Youth Firming Serum Dit serum is bestemd voor de rijpere huid met een gebrek aan stevigheid en teint. Brengt de gezichtscontouren weer in model, haalt op en herstructrureert. Zachte niet plakkerige emulsie. De voordelen van ADN PRÉCIEUX Youth Firming Serum HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Zo gebruik je ADN PRÉCIEUX Youth Firming Serum 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals, altijd onder een Pier Augé huidverzorgingscrème naar keuze voor een exponentieel verbeterend effect. Actieve ingrediënten: Sporenelementen van half-edelstenen: malachiet-, smithsoniet- and rhodocrosietextracts, rijk aan koper, zink en mangaan. Deze beschermen tegen huidveroudering door de natuurlijke afweer van de huid te stimuleren door hun werking tegen vrije radicalen, waardoor de schadelijke vorming van vrije radicalen wordt voorkomen. Proteïne-tensorcomplex: soja en verstevigende peptiden, stimuleert de aanmaak van type 1 collageen, verbetert de elasticiteit en stevigheid van het gezicht en de hals. Hyaluronzuur: hydrateert intensief bij toepassing. Houdt water vast in de kern van de opperhuid, reguleert de natuurlijke hydratatie van de huid. Onderhoudt de veerkracht en elasticiteit van de huid. Bernagie- en tarwekiemolie: rijk aan Omega 6 en carotenoïden, de huid wordt verstevigd en wint aan veerkracht en glans.
€ 132,00
Pier Augé Eye Gel PA 24 15ml
EYE GEL PA 24 Complete oogcontourbehandeling. Deze non-sticky ooggel met frisse gelstructuur beschermt, hydrateert, ontspant en gaat de strijd aan met huidveroudering rondom de ogen. De voordelen van EYE GEL PA 24 Beschermt de oogcontour. Vermindert rimpels, lijntjes en kringen. Vermindert ook vochtwallen en donkere kringen. Zo gebruik je EYE GEL PA 24 's Ochtends en 's avonds na de reiniging onder de ogen aanbrengen met licht kloppende bewegingen van de vingertoppen van de binnenkant naar de buitenkant om de microcirculatie te stimuleren. Actieve ingrediënten: Hyaluronzuur: hydrateert intensief bij toepassing. Houdt water vast in de kern van de opperhuid, reguleert de natuurlijke hydratatie van de huid. Onderhoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Groene tea: kalmeert en bestrijdt zwelling van de oogleden. Aesculine: wordt gewonnen uit de paardenkastanjeboom, werkt in op wallen onder de ogen door de microcirculatie in de huid te stimuleren. Vitamine C: antioxidant, strijdt tegen veroudering, stimuleert collageensynthese. Bifidus-extract: natuurlijk probioticum dat de huidbescherming stimuleert en celschade herstelt. Beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, met name veroorzaakt door UV. HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtigeantioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keerzijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve  
€ 31,00
Pier Augé Repairing Soothing Treatment PA 24 40ml
Repairing Soothing Treatment De complete verzorging voor de reactieve huid. Met geconcentreerde Hp DNA versterkt deze behandeling de verdediging van de meest reactieve huid om dagelijks om te gaan met invloeden van buitenaf. De voordelen van Repairing Soothing Treatment De huid wordt intens gehydrateerd. Hersteld en gekalmeerd. Roodheden nemen af. Onderhoudt het afweerstysteem tegen externe agressies. Zo gebruik je Repairing Soothing Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen na de reiniging van het gezicht. Alleen aanbrengen of na een van onze serums of RIMSER Revitalizing Treatment. Actieve ingrediënten: HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Calendula-bloemextract: kalmerende en herstellende eigenschappen, verlicht de rode huid en beschermt tegen een gespannen huid. Stimuleert huidregeneratie. Wortelextract van speenkruid: werkt in op de microcirculatie en de kleuring van de huid. Kalmeert de geïrriteerde opperhuid. Alfa-bisabolol: sterk verzachtende werking, kalmeert irritaties en bevordert het natuurlijk herstelproces van de huid.
€ 61,00
Pier Augé FLEURS D'ABSOLU Luminescent Revitalizing Treatment 50ml
FLEURS D'ABSOLU Luminescent Revitalizing Treatment Een boeket bloemen om de huid al haar glans te laten onthullen, een licht romige textuur voor een egale teint. De voordelen van FLEURS D'ABSOLU  Luminescent Revitalizing Treatment: Herstelt de uitstraling Voedt en beschermt tegen veroudering. Pigmentvlekken worden verminderd en de huid wordt gekalmeerd   Zo gebruik je FLEURS D'ABSOLU Luminescent Revitalizing Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en het decolleté. Versterkt de anti-verouderingseffecten in combinatie met een van onze serums. Vermijd de oogcontouren en contact met de ogen. Actieve ingrediënten:  Iris-extract: regeneratie van weefsel, hydraterende en anti-verouderingseigenschappen. Witte-leliemaceraat: verzachtend en regenererend, laat de huid stralen. Heilige-lotusbloemmelk: antioxidant en ontstekingsremmend, verzacht en kalmeert de huid. Bloembladextract van Oost-Indische kers: remming van de melaninesynthese, vervaagt vlekken en verlicht de teint. Calendula-bloemextract: kalmerende en herstellende eigenschappen, verlicht de rode huid en beschermt tegen een gespannen huid. Stimuleert huidregeneratie. Camelia-olie: rijk aan Omega 9, voedt en verzacht de huid, maakt de huid veerkrachtiger.
€ 74,50
Pier Augé AETERNUM Infinite Youth Treatment 50ml
AETERNUM Infinite Youth Treatment Een weldadige crème met een subtiele bloemengeur. Een integrale anti-rimpelbehandeling om het jeugdprogramma van de huid te reactiveren. De voordelen van AETERNUM Infinite Youth Treatment Rimpels worden opgevuld. Versterkt de gezichtscontouren Meer egale, stevigere huid Verzorgde en gehydrateerde huid Stralende teint  Zo gebruik je AETERNUM Infinite Youth Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals. Gecombineerd met een serum voor een versterkt regenererende werking en/of door gebruik van de specifieke toepassingshandelingen. Actieve ingrediënten: Bretons zeewier: dit koolhydraat uit zeewier vult oppervlakkige rimpels op (tot 16% minder diepte binnen 15 minuten na het aanbrengen) en verfijnt de huidtextuur (-18% ruwheid) voor een onmiddellijk effect. Rode reishi, de paddenstoel van de goden en voor een lang leven. Al duizenden jaren in gebruik in de traditionele Chinese geneeskunde. Is rijk aan bètaglucanen (suiker) en aminozuren, beschermt tegen epigenetische stress (epigenetica is de studie van de invloed van de omgeving en levensstijl op de expressie van genen zonder wijziging van de DNA-structuur). Water: DH3-complex bestaande uit hyaluronzuur, Cassia Angustifolia-extract en biomimetische hydratant. Hydrateert, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière. Proteïnen: amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Lipiden: Karitéboter en plantaardige oliën van Camelia en Teunisbloem: voedend, herstellend en behulpzaam bij celvernieuwing. Vitamines en Minerale Zouten: Vitamine E, kalium, natrium en calcium. Anti-oxidanten, geven energie en helpen de stofwisseling van de huid op peil te houden.
€ 215,00
Pier Augé Resourcing Treatment Mask DOUCE AURA 20ml
DOUCE AURA Resourcing Treatment Mask 20ml Het no-rinse hydraterend masker. Dit comfortabele no-rinse masker herstelt de elasticiteit, veerkracht en uitstraling van de huid, als een zacht wonder. De huid is gehydrateerd, opgevuld en de teint is helder en stralend. De voordelen van DOUCE AURA Resourcing Treatment Mask Het masker smelt als het ware op de huid. Kan gebruikt worden als nachtmasker. Geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden Zo gebruik je DOUCE AURA Resoucing Treatment Mask Voor dagelijks gebruik geschikt. Aanbrengen op het gezicht, de hals en eventueel decolleté. Actieve ingrediënten: Het no-rinse hydraterend masker. Dit comfortabele no-rinse masker herstelt de elasticiteit, veerkracht en uitstraling van de huid, als een zacht wonder. De huid is gehydrateerd, opgevuld en de teint is helder en stralend. HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Enzymen bevorderen de eliminatie van dode huidcellen en stimuleren celvernieuwing.  
€ 16,00
Pier Augé ECLAT VITAMINE Light Revealing Serum 30ml
ÉCLAT VITAMINÉ Light Revealing Serum Laat de huid vanuit haar hart stralen. Vitamine C gecombineerd met Evodia-fruitextract, met zijn antioxiderende en verhelderende eigenschappen, herstelt de glans en helderheid van de doffe huid. De oneffenheden van de teint worden gecorrigeerd en de poriën worden minder zichtbaar. De voordelen van ÉCLAT VITAMINÉ Light Revealing Serum De teint is egaler en glanst De huid is gehydrateerd De vloeibare geltextuur trekt onmiddlijk in Verfrissend en energiek effect Zachte finish Zo gebruik je ÉCLAT VITAMINÉ Light Revealing Serum 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals, altijd onder een Pier Augé huidverzorgingscrème naar keuze. Vermijd contact met de ogen. Actieve ingrediënten: Evodia-fruitextract: stimuleert de microcirculatie van de huid en biedt zuurstof aan de huid, de teint neemt toe in glans en uitstraling (+28%) en de poriën zijn minder zichtbaar (-25% vanaf 28 dagen gebruik). Gestabiliseerde vitamine C: reguleert de aanmaak van melanine aan de basis van de onregelmatigheden van de teint. Vermindert het verschijnen van pigmentvlekken en houdt vrije radicalen vast (antioxidantwerking). De huid is meer helder en egaler. Urea: behoort tot de natuurlijke hydratatiefactoren (NMF). Beperkt uitdroging en stimuleert de hydratatie van de huid op zowel korte als lange termijn. Vermindert een ruwe huid (-8% na 2 weken aanbrengen). De huidbarrière blijft behouden, de teint is frisser.
€ 59,90
Pier Augé FONDAMENTAL Global Hydrating Treatment 50ml
FONDAMENTAL Global Hydrating Treatment Een crème die direct smelt op de huid. Dankzij deze zeer complete crème krijgt de huid haar optimale vochtgehalte terug. De huid is zichtbaar gladder en aangevuld. De natuurlijke barrière wordt versterkt. Voor de vochtarme huid met behoefte aan verbeterde hydratatie. De voordelen van FONDAMENTAL Global Hydrating Treatment Langdurige, optimale hydratatie op maat. Ongeacht de mate van de hydratatie zorgt deze rijke en snel intrekkende, uitzonderlijke crème ervoor dat de huid weer een optimale vochtbalans krijgt door de verspreiding van water tussen de cellen te vergemakkelijken. Voor direct en langdurige hydratatie naar gelang de huidbehoefte.  Eenmaal aangevuld en gevoed is de huid voller en herwint ze haar veerkracht en uitstraling. Zo gebruik je FONDAMENTAL Global Hydration 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en de hals. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een van onze serums. Actieve ingrediënten: Hydraporines: stimuleren de werking van de aquaporines, herstelt de natuurlijke watercirculatie van de cellen. Het gezicht krijgt haar natuurlijke hydratatie, weerstand en veerkracht terug. Tri-Hydraterend complex: de huid wordt constant gehydrateerde en oogt zichtbaar veerkrachtiger hyaluronzuur: intens en direct hydraterend                                                beukenknopextract: langdurig hydraterende werking, reguleert het microreliëf van de huid. biomimetische hydratant: controleert het hydratatiegehalte van de huid. Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Bernagieolie: rijk aan Omega 6, herstelt de huid, laat de teint stralen en doet elasticiteit toenemen
€ 99,90
Pier Augé HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil Mini 30ml
HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil Mini 30ml Verwijdert make-up van gezicht en ogen in één stap. Verwijdert zelfs perfect waterproof make-up, maar ook overtollig talg en vervuiling. Ideaal voor degenen die graag water gebruiken. Deze fijne en lichte olie verandert in een melkachtige emulsie die prettig is in gebruik en gemakkelijk is af te spoelen. De voordelen van HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Verwijdert make-up en laat een zachte sluier op de huid achter;  Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate of vette huid; Zorgt voor een perfecte en zachte makeup verwijdering. Zo gebruik je HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Neem 2 pompjes van de Total Cleansing Oil in de palm van je hand; Breng dit aan op een droge huid, over het hele gezicht, om de ogen en in de hals en masseer in met ronddraaiende bewegingen; Voeg een beetje water toe om de olie in melk te veranderen; Spoel vervolgens grondig af door gebruik te maken van een schoon, vochtig kompres. Vervolgens je gezicht reinigen met de Gentle Lotion Leapsal CLEANSER en sluit af met de zachte Gentle Lotion Leapsal TONIC Actieve ingrediënten: Abrikozenpitolie is zowel rijk aan Omega 6 en 9 als vitamine A & E. Antioxidanten helpen huidveroudering tegen te gaan door de huid te revitaliseren. De huid is versterkt en straalt Macadamia-olie zorgt voor een effectieve verwijdering van make-up, terwijl het comfort en bescherming biedt.  
€ 8,00
Pier Augé Resourcing Treatment Mask DOUCE AURA 50ml
DOUCE AURA Resourcing Treatment Mask 50ml Het no-rinse hydraterend masker. Dit comfortabele no-rinse masker herstelt de elasticiteit, veerkracht en uitstraling van de huid, als een zacht wonder. De huid is gehydrateerd, opgevuld en de teint is helder en stralend. De voordelen van DOUCE AURA Resourcing Treatment Mask Het masker smelt als het ware op de huid. Kan gebruikt worden als nachtmasker. Geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden Zo gebruik je DOUCE AURA Resoucing Treatment Mask Voor dagelijks gebruik geschikt. Aanbrengen op het gezicht, de hals en eventueel decolleté. Actieve ingrediënten: Het no-rinse hydraterend masker. Dit comfortabele no-rinse masker herstelt de elasticiteit, veerkracht en uitstraling van de huid, als een zacht wonder. De huid is gehydrateerd, opgevuld en de teint is helder en stralend. HP (hoog gepolymeriseerd) DNA: het fundamentele element van onze cellen. Krachtige antioxidant die vrije radicalen insluit en huidveroudering tegen gaat. Houdt tot 10.000 keer zijn gewicht in water vast. Regenereert cellen en versterkt de werking van andere actieve ingrediënten. Enzymen bevorderen de eliminatie van dode huidcellen en stimuleren celvernieuwing.  
Varianten van € 16,00
€ 38,90
Pier Augé Soothing Treatment Ental DELICATE 40ml
ENTAL DÉLlCATE Soothing Treatment Iconische verzorging voor de gevoelige huid. Deze verzachtende en geconcentreerde crème met plantaardige oliën en bijenwas voedt en verzacht de huid intens en is als een schild tegen klimaatagressie. Het bevordert de regeneratie van de huid en onderdrukt alle gevoelens van ongemak. De voordelen van ENTAL DÉLlCATE Soothing Treatment Beschermende verzorging. Voedt en verzacht de huid. Kan zowel op het gezicht als het lichaam worden gebruikt ( handen,voeten,ellebogen ). Eenvoudig aanbrengen of gebruik als massage  Zo gebruik je ENTAL DÉLlCATE Soothing Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht en de hals. Actieve ingrediënten: Hydraterend complex: samenstelling die verwant is aan NMF (natuurlijke hydratatiefactoren), bevordert de wateraanhechting en biedt veerkracht. Maïsfytostimulines: stimuleren de celademhaling, ondersteunen bij huidregeneratie. Bijenwas: verzachtend en beschermend, gaat de strijd aan tegen uitdroging door een ademende, maar beschermende film op de huid te vormen. Maïs-, zonnebloem- en tarwekiemolie: bronnen van vitamine A, E, F en essentiële vetzuren.  
€ 42,50
Pier Augé MYPERFECT SOLUTION Purifying Concentrate 15ml
MYPERFECT SOLUTION Purifying Concentrate De plaatselijke anti-imperfectieverzorging. Dit plaatselijk zuiverende concentraat gebaseerd op anti-bacteriële en regenererende etherische oliën zorgt als een bodyguard voor bescherming van een egale huid. De voordelen van MYPERFECT SOLUTION Purifying Concentrate Reinigt en werkt in op imperfecties zoals acne en voorkomt het verschijnen ervan. Zonder alcohol en zonder de huid uit te drogen. Anti-bacterieel Zo gebruik je MYPERFECT SOLUTION Purifying Concentrate Breng 's ochtends en 's avonds plaatselijk aan op de imperfecties door gebruik te maken van de applicator en masseer in. Actieve ingrediënten: Petit grain etherische olie: zuivert, gaat imperfecties tegen en beperkt het opnieuw verschijnen. Regenererend, bevordert ook het genezingsproces. Tea tree etherische olie: anti-bacterieel en anti-schimmel, reinigt de huid. Cassia Angustifolia-zaadolie: verbetert de capaciteit van de huid om vocht vast te houden, biedt directe en langdurige hydratatie. Heilige-lotusbloemmelk: antioxidant en ontstekingsremmend, verzacht en kalmeert. Jojoba-olie: voedende droge olie, beschermt tegen uitdroging en brengt de huid weer in evenwicht. Macadamia-olie: droge olie, laat geen vettige film achter. De samenstelling lijkt op talg, versterkt de hydrolipidenfilm.  
€ 21,50
Pier Augé Smoothing Regenerating Treatment LE SOIN 50ml
LE SOIN RegeneratingTreatment  Anti-stress verzorging. Deze crème beschermt tegen uitdroging en heeft een verstrakkend effect op het gezicht, zonder het gevoel van een samentrekkende huid. De huid ziet er voller uit, de teint is egaal en stralend. De voordelen van LE SOIN Regenerating Smoothing Treatment Hydraterend en anti-stress complex: bevat hyaluronzuur, een krachtige hydratator gecombineerd met kalmerende en herstellende vitamine B5. Houdt water vast en verbetert de hydratatie van de huid. Verstevigend complex: beschermt de elastische vezels, stimuleert de collageensynthese, herstelt de stevigheid en teint van de huid.  Gebruik LE SOIN Regenerating Smoothing Treatment s Morgens en 's avonds aanbrengen op de gereinigde huid en hals. Kan alleen worden gebruikt of in combinatie met een van onze serums. Actieve ingrediënten: Borage olie: rijk aan Omega 6, herstelt de huid, laat de teint stralen en verhoogt de elasticiteit. Tarwekiemolie: rijk aan carotenoïden en Omega 6, de huid wordt versterkt, krijgt meer veerkracht. Ingekapselde vitaminen A, C en E: sterke antioxidanten, gaan veroudering tegen en laten de huid weer stralen.
€ 74,90
Pier Augé CRÈME DE CONCOMBRE Cucumber Hydrating Treatment 40ml
CRÉME DE CONCOMBRE Cucumber Hydrating Treatment  Universele hydraterende verzorging. Deze vochtinbrengende crème hydrateert, verzorgt en beschermt de huid gedurende de dag tegen uitdroging door de huidbarrière te versterken. De huid herwint haar zachtheid en veerkracht. De voordelen van Cucumber Hydrating Treatment Hydraterend complex: samenstelling die verwant is aan NMF (natuurlijke hydratatiefactoren), bevordert de wateraanhechting en biedt veerkracht. Lichte en verfrissende emulsie Matte en zachte touch Uitstekende basis voor make-up Zo gebruik je Cucumber Hydrating Treatment 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezich en de hals Actieve ingrediënten: Komkommerextract: rijk aan vitamine C, mineralen en aminozuren. Brengt de huidcellen samen, hydrateert, revitaliseert en werkt verzachtend. Lanolineolie: bekend uit de oudheid, heeft een sterk verzachtende werking en geeft souplesse en veerkracht aan de huid. Hydraterend complex: samenstelling die verwant is aan NMF (natuurlijke hydratatiefactoren), bevordert de wateraanhechting en biedt veerkracht.
€ 35,50
Pier Augé Smoothing Regenerating Treatment LE SOIN TEINTE 50ml
LE SOIN TEINTÉ Regenerating Smoothing Treatment Anti-stressverzorging met een gezond glow-effect. Deze crème beschermt tegen dehydratatie en heeft een aanspannend effect op het gezicht, zonder het gevoel van een samentrekkende huid. De voordelen van LE SOIN TEINTÉ De huid oogt voller, de teint is egaal en stralend.  De tint past zich aan de huidskleur aan en geeft een gezonde glans. Hydraterend en anti-stresscomplex: bevat hyaluronzuur, een sterke hydratant gecombineerd met kalmerende en herstellende vitamine B5. Houdt water vast en verbetert de hydratatie van de huid. Verstevigend complex: beschermt elastische vezels, stimuleert de collageensynthese, herstelt de stevigheid en de toon van de huid. Zo gebruik je LE SOIN TEINTÉ 's Ochtends aanbrengen op een gereinigde huid en de hals. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een van onze serums. Actieve ingrediënten: Bernagieolie: rijk aan Omega 6, herstelt de huid, laat de teint stralen en doet elasticiteit toenemen. Tarwekiemolie: rijk aan carotenoïden en Omega 6, de huid wordt versterkt, wint aan veerkracht. Ingekapselde vitamines A, C en E: sterke antioxidanten, gaan veroudering tegen en herstellen de uitstraling van de huid.
€ 74,90
Pier Augé Cleansing Cream Ental SAVON 100ml
SAVON Cleansing Cream Een extra zachte, dagelijkse reinigingscrème voor alle huidtypen voor dagelijks gebruik. De zeepvrije formule van deze reinigingscrème verwijdert alle onzuiverheden zonder uit te drogen of een trekkend gevoel achter te laten. De voordelen SAVON Cleansing Cream Kan 's ochtends en 's avonds gebruikt worden Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Zo gebruik je SAVON CLeansing Cream Breng een beetje product aan op de hand na het afnemen van make-up. Masseer het product in met ronddraaiende bewegingen op de droge huid van het gezicht en de hals en spoel af met lauwwarm water of een vochtig kompres. Eventuele restanten met een wattenschijfje en TONIC gentle Lotion Leapsal verwijderen. Actieve ingrediënten: Mild reinigingscomplex: verzacht, voedt en beschermt de huid. Laat de hydrolipidenfilm onaangetast.
€ 27,50
Pier Augé Radiant Cleanser L EAU DE MOUSSE 30ml
L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 30ml Water dat zich transformeert in een lichte en crèmige schuim voor een complete, zachte reiniging van het gezicht en de oogcontouren, zonder de huid te beschadigen. De huid is schoon, fris, stralend en perfect gehydrateerd. De voordelen van L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser Reinigt het gezicht en de hals op een zachte manier dankzij weldadig schuim. Een frisse aangename geur van grapefruit. Zo gebruik je L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 's Ochtends en 's avonds twee pompjes in de hand nemen. Aanbrengen op een droge of vochtige huid en masseer dit in met ronddraaiende bewegingen. Afspoelen met lauwwarm waer. Voltooi de reiniging met TONIC Gentle Lotion Leapsal. Actieve ingrediënten: Biomimetische vochtinbrenger: reproduceert de structuur van het fosfolipidenmembraan voor een betere afstemming met de huid. Zorgt voor een optimaal hydratatiegehalte voor de huid. Vormt een beschermende laag om vochtverlies te voorkomen en hydrateert door water in de epidermis te herverdelen naar gelang de huidbehoefte. Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Provitamine B5: versterkt de huidbarrière, stimuleert celvernieuwing en hydrateert.
€ 9,00
Pier Augé NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum 30ml
NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum Een lichte emulsie die één wordt met de huid en haar de natuurlijke glans teruggeeft. Een compleet voedende, regenererende en revitaliserende formule met een liftend effect. De voordelen van NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum Versnelt de celvernieuwing Huidtextuur is egaler en verfijnder Werkt revitaliserend Laat een intensievere glans na Zo gebruik je NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals, altijd onder een Pier Augé huidverzorgingscrème naar keuze voor een exponentieel verbeterend effect. Actieve Ingrediënten: Niet-irriterende bloemenzuren (afkomstig van hibiscus): zeer rijk aan AHA, bezitten samentrekkende, exfoliërende en regenererende eigenschappen (+14% celvernieuwing), verfijnen de huidtextuur. Koninginnegelei: cocktail aan vitamines, aminozuren en sporenelementen. Revitaliserende en regenererende eigenschappen, stimuleert het metabolisme van de huid en ondersteunt de celvernieuwing. Helpt de elasticiteit van de huid te behouden. Plantaardige glycoproteïnen: stimuleren de celademhaling, alsmede de regeneratie van het weefsel. Camelia-olie: rijk aan Omega 9, voedt en verzacht de huid, maakt de huid veerkrachtiger. Provitamine B5: versterkt de huidbarrière, verzacht en hydrateert. Vitamine E: antioxidant, sluiten vrije radicalen in en strijden tegen huidveroudering.
€ 99,00

Pier Augé

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door een visionaire en gepassioneerde apotheker, Pierre Jules Augé. Hij is geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Hij gaat uit van zijn volgende overtuiging:

"Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren."

Het exclusieve concept van de Dergyl©-methode krijgt vorm: een emulsie met dezelfde aard, dezelfde structuur en dezelfde samenstelling als de huid. Hij creëert zijn eerste crème ENTAL DÉLICATE als eerbetoon aan zijn vrouw die tere en gevoelige huid had. Daarna volgt de cosmeticalijn ENTAL.

Wat is de Dergyl©-methode?

In 1961 tonen wetenschappers aan dat de huid een emulsie is die bestaat uit water, proteïnen, lipiden en minerale zouten. Augé is gefacineerd door deze ontdekking en begrijpt dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: de huid heeft specifieke behoeften en alleen werkzame bestanddelen die overeenkomen met de chemische samenstelling van de huid kunnen de functies ervan onderhouden en herstellen. Hij besluit de huidformule te reproduceren en de Dergyl©-methode te creëren: een emulsie met dezelfde aard, dezelfde structuur en dezelfde saenstelling als de huid. De methode is gebaseerd op twee fundamentele principes: het respecteren van de fysiologische formule van de huid en de nauwkeurige selectie van werkzame bestanddelen die voldoen aan geïndentificeerde behoeften.

Het herstellen van de oorspronkelijke balans van de huid door inspiratie te halen uit haar essentie, staat centraal in onze benadering. Door de huid te geven wat ze nodig heeft, door haar te herinneren aan de eessentie, stellen onze huidherinneringsproducten de huid in staat zich te beschermen en efficiënt te regenereren. Als deze herinnering is opgefrist, krijgt de huid haar integriteit, kracht en volle glans terug.