Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

The Essentials

Het geheim van een mooie huid zit in het dagelijks verwijderen van make-up en het reinigen en verstevigen van de opperhuid. Onze reinigingsproducten bereiden de huid voor op het aanbrengen van onze verzorgingsproducten.

Filter
Pier Augé Radiant Cleanser L EAU DE MOUSSE 150ml
L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 150ml Water dat zich transformeert in een lichte en crèmige schuim voor een complete, zachte reiniging van het gezicht en de oogcontouren, zonder de huid te beschadigen. De huid is schoon, fris, stralend en perfect gehydrateerd. De voordelen van L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser Reinigt het gezicht en de hals op een zachte manier dankzij weldadig schuim. Een frisse aangename geur van grapefruit. Zo gebruik je L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 's Ochtends en 's avonds twee pompjes in de hand nemen. Aanbrengen op een droge of vochtige huid en masseer dit in met ronddraaiende bewegingen. Afspoelen met lauwwarm waer. Voltooi de reiniging met TONIC Gentle Lotion Leapsal. Actieve ingrediënten: Biomimetische vochtinbrenger: reproduceert de structuur van het fosfolipidenmembraan voor een betere afstemming met de huid. Zorgt voor een optimaal hydratatiegehalte voor de huid. Vormt een beschermende laag om vochtverlies te voorkomen en hydrateert door water in de epidermis te herverdelen naar gelang de huidbehoefte. Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Provitamine B5: versterkt de huidbarrière, stimuleert celvernieuwing en hydrateert.
Varianten van € 9,00
€ 31,00
Pier Augé Radiant Cleanser L EAU DE MOUSSE 30ml
L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 30ml Water dat zich transformeert in een lichte en crèmige schuim voor een complete, zachte reiniging van het gezicht en de oogcontouren, zonder de huid te beschadigen. De huid is schoon, fris, stralend en perfect gehydrateerd. De voordelen van L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser Reinigt het gezicht en de hals op een zachte manier dankzij weldadig schuim. Een frisse aangename geur van grapefruit. Zo gebruik je L'EAU DE MOUSSE Radiant Cleanser 's Ochtends en 's avonds twee pompjes in de hand nemen. Aanbrengen op een droge of vochtige huid en masseer dit in met ronddraaiende bewegingen. Afspoelen met lauwwarm waer. Voltooi de reiniging met TONIC Gentle Lotion Leapsal. Actieve ingrediënten: Biomimetische vochtinbrenger: reproduceert de structuur van het fosfolipidenmembraan voor een betere afstemming met de huid. Zorgt voor een optimaal hydratatiegehalte voor de huid. Vormt een beschermende laag om vochtverlies te voorkomen en hydrateert door water in de epidermis te herverdelen naar gelang de huidbehoefte. Amino-peptidencomplex uit sojaproteïnen, rijk aan aminozuren en peptiden. Bron van vitaliteit voor de huid, stimulerend voor celgroei. De teint herwint aan glans. Provitamine B5: versterkt de huidbarrière, stimuleert celvernieuwing en hydrateert.
€ 9,00
Pier Augé Cleansing Cream Ental SAVON 100ml
SAVON Cleansing Cream Een extra zachte, dagelijkse reinigingscrème voor alle huidtypen voor dagelijks gebruik. De zeepvrije formule van deze reinigingscrème verwijdert alle onzuiverheden zonder uit te drogen of een trekkend gevoel achter te laten. De voordelen SAVON Cleansing Cream Kan 's ochtends en 's avonds gebruikt worden Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Zo gebruik je SAVON CLeansing Cream Breng een beetje product aan op de hand na het afnemen van make-up. Masseer het product in met ronddraaiende bewegingen op de droge huid van het gezicht en de hals en spoel af met lauwwarm water of een vochtig kompres. Eventuele restanten met een wattenschijfje en TONIC gentle Lotion Leapsal verwijderen. Actieve ingrediënten: Mild reinigingscomplex: verzacht, voedt en beschermt de huid. Laat de hydrolipidenfilm onaangetast.
€ 27,50
Pier Augé HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil Mini 30ml
HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil Mini 30ml Verwijdert make-up van gezicht en ogen in één stap. Verwijdert zelfs perfect waterproof make-up, maar ook overtollig talg en vervuiling. Ideaal voor degenen die graag water gebruiken. Deze fijne en lichte olie verandert in een melkachtige emulsie die prettig is in gebruik en gemakkelijk is af te spoelen. De voordelen van HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Verwijdert make-up en laat een zachte sluier op de huid achter;  Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate of vette huid; Zorgt voor een perfecte en zachte makeup verwijdering. Zo gebruik je HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Neem 2 pompjes van de Total Cleansing Oil in de palm van je hand; Breng dit aan op een droge huid, over het hele gezicht, om de ogen en in de hals en masseer in met ronddraaiende bewegingen; Voeg een beetje water toe om de olie in melk te veranderen; Spoel vervolgens grondig af door gebruik te maken van een schoon, vochtig kompres. Vervolgens je gezicht reinigen met de Gentle Lotion Leapsal CLEANSER en sluit af met de zachte Gentle Lotion Leapsal TONIC Actieve ingrediënten: Abrikozenpitolie is zowel rijk aan Omega 6 en 9 als vitamine A & E. Antioxidanten helpen huidveroudering tegen te gaan door de huid te revitaliseren. De huid is versterkt en straalt Macadamia-olie zorgt voor een effectieve verwijdering van make-up, terwijl het comfort en bescherming biedt.  
€ 8,00
Pier Augé myPERFECT GEL - Gentle Purifying Cleanser 200ml
PERFECT GEL Gentle Purifying cleanser Zachte, verfrissende reinigingsgel voor het reinigen en zuiveren van de gecombineerde tot vette huid. Onzuiverheden en overtollig talg wordt weggenomen tot wel 50%. De voordelen van PERFECT GEL Gentle Purifying cleanser Reguleert het talgniveau van de huid. Een niet agressieve reinigingsgel Zo gebruik je PERFECT GEL Gentle Purifying cleanser 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op het vochtige gezicht en de hals. Met ronddraaiende bewegingen laten schuimen en afspoelen met lauwwarm water of met een schoon kompres. Eventuele restanten verwijderen met TONIC Gentle Lotion Leapsal. Actieve ingrediënten: Kliswortelextract, zuiverende en atimicrobiële eigenschappen. Brengt de talgproductie in evenwicht en zorgt voor een egale teint.  
€ 27,50
Pier Augé Gentle Lotion Leapsal TONIC 200ml
Gentle Lotion Leapsal TONIC Deze alcoholvrije lotion verstevigt het gezicht 's morgens, perfectioneert voor make-up en vervolgens de verwijdering 's avonds zonder de huid uit te drogen. Voor een frisse, stralende huid. De voordelen van Gentle Lotion Leapsal Perfect wegnemen van laatste onzuiverheden en sporen van make-up. Frisse en stralende teint. Frisse en zachte geur. Zo gebruik je Gentle Lotion Leapsal 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op het gezicht, de hals en het décolleté voor een perfecte reiniging, voor het aanbrengen en verwijderen van make-up en/of het voorbereiden op en het verwijderen van scrubs en maskers. Neutraliseert de schadelijke effecten van kalk  als producten met water worden afgespoeld. Actieve ingrediënten: Plantaardige glycerine: een krachtige vochtinbrenger, handhaaft de hydratatie van de huid door water vast te houden aan het oppervlak.
€ 27,50
Pier Augé Exfoliating Cream PURIFYING CLEANSER 200ml
EXFOLIATING CREAM Purifying Cleanser 2-in-1 reinigende en exfoliërende creme. Deze crème bevat exfoliërende plantaardige Jojoba-bolletjes die de dode huidcellen op een zachte manier verwijderen en de huid goed reinigen. De voordelen van EXFOLIATING CREAM Purifying Cleanser Mild reinigingscomplex. Verzacht, voedt en beschermt de huid. Laat de hydolipidenfilm onaangetast. Zo gebruik je EXFOLIATING CREAM Purifying Cleanser Breng het product op het droge gezicht en de hals aan en exfolieer met ronddraaiende bewegingen. Met een compres en lauwwarm water afspoelen. Voltooi de reiniging met TONIC Gentle Lotion Leapsal. Actieve ingrediënten: Met Jojoba-bolletjes voor een milde, zachte exfoliatie.  
€ 31,00
Pier Augé HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil 200ml
HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil 200ml Verwijdert make-up van gezicht en ogen in één stap. Verwijdert zelfs perfect waterproof make-up, maar ook overtollig talg en vervuiling. Ideaal voor degenen die graag water gebruiken. Deze fijne en lichte olie verandert in een melkachtige emulsie die prettig is in gebruik en gemakkelijk is af te spoelen. De voordelen van HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Verwijdert make-up en laat een zachte sluier op de huid achter;  Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate of vette huid; Zorgt voor een perfecte en zachte makeup verwijdering. Zo gebruik je HUILE LACTEÉ Total Cleansing Oil Neem 2 pompjes van de Total Cleansing Oil in de palm van je hand; Breng dit aan op een droge huid, over het hele gezicht, om de ogen en in de hals en masseer in met ronddraaiende bewegingen; Voeg een beetje water toe om de olie in melk te veranderen; Spoel vervolgens grondig af door gebruik te maken van een schoon, vochtig kompres. Vervolgens je gezicht reinigen met de Gentle Lotion Leapsal CLEANSER en sluit af met de zachte Gentle Lotion Leapsal TONIC Actieve ingrediënten: Abrikozenpitolie is zowel rijk aan Omega 6 en 9 als vitamine A & E. Antioxidanten helpen huidveroudering tegen te gaan door de huid te revitaliseren. De huid is versterkt en straalt Macadamia-olie zorgt voor een effectieve verwijdering van make-up, terwijl het comfort en bescherming biedt.  
Varianten van € 8,00
€ 29,00
Pier Augé Gentle Lotion Leapsal CLEANSER 200ml
CLEANSER Gentle Cleanser Leapsal Een make-upremover- en reinigingsmelk voor alle huidtypen. De lichte en romige textuur van deze melk verwijdert alle make-up en onzuiverheden gemakkelijk en volledig. De voordelen CLEANSER Gentle Cleanser Leapsal Droogt de huid niet uit. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Zo gebruik je CLEASER Gentle Cleanser Leapsal 's Ochtends en's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, masseren met ronddraaiende bewegingen. Met een schoon kompres en lauwwarm water afspoelen, eventuele restanten met een wattenschijfje en TONIC Gentle Lotion Leapsal verwijderen. Actieve ingrediënten: Lanolineolie: is vochtinbrengend, heeft een sterk verzachtende werking en geeft veerkracht terug aan de huid.
€ 27,50