Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic Bodyshock Intensive Mist 2x35ml

Productomschrijving

Mesoestetic Bodyshock Intensive Mist

Mist met een intensieve werking. Geformuleerd met het zeer werkzame complex [meso]adipoactive complex™ om in te werken op gelokaliseerde zones en het silhouet te definiëren. Bodyshock Intensive Mist bevat mariadistelextract, cafeïne en Arnica-extract die de werking van het complex versterkt en de zichtbaarheid van cellulitisimperfecties vermindert.

Door de lichte formule met een onzichtbare finish en de gemakkelijk aan te brengen nevel is het een perfect product om te gebruiken voor het sporten. Door de Bodyshock Intensive Mist te combineren met de andere Mesoestetic Bodyshock-producten intensiveer en versterk je de doeltreffendheid van de behandeling.

Dankzij de integratie van actieve ingrediënten met een stimulerende en verstevigende werking kun je na gebruik een intense warmte of tinteling voelen op het aangebrachte gebied. Dit effect kan variëren afhankelijk van persoon, dag of het moment van aanbrengen. Dit gevoel is het gevolg van het effect van de actieve bestanddelen op het gebied. Het is tijdelijk en moet niet verward worden met een ongewenst effect.

De voordelen van de Bodyshock Intensive Mist

  • Kan plaatselijk gebruikt worden om het silhouet te definiëren
  • Booster voor de huid

Zo gebruik je Bodyshock Intensive Mist

Schud de Mist voor gebruik en maak los door naar links te draaien tot het mechanisme ontgrendeld is. Plaats het product op 20cm afstand van de huid en druk op de bodem van de fles om de oplossing te verstuiven. Breng gelijkmatig aan met een zachte, cirkelvormige massage totdat de mist volledig door de huid is opgenomen.

Breng de Intensive Mist aan vóór lichamelijke inspanning en/of als booster voor de andere Mesoestetic Bodyshock producten: Celluxpert, Firm'Up & Roller en Essential Cream om het resultaat te versterken.

Huidtype

Geschikt voor alle huidtypen, met name voor de huid met plaatselijk vet.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Alle Huidtypen
Huidprobleem Cellulites
Producttype Bodylotion
Productlijn Bodycare Solutions
Resultaat Verstevigt de huid
Geschikt voor Lichaam
Textuur Emulsie
Productkenmerk Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap
Inhoud 2 x 35ml
Verpakking Reisverpakking, Full Size
Merk Mesoestetic
Belangrijke Werkstoffen Arnica extract, Cafeïne, L-carnitine, Mariadistel
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten