Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Prescription Vegan Edelweiss Cleanser 250ml

Productomschrijving

Vegan Edelweiss Cleanser

Deze Cleanser is geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Deze Vegan Cleanser is 100% plantbased en heeft Edelweiss als belangrijkste ingrediënt. Edelweiss heeft een wetenschappelijk aangetoonde sterk herstellende werking op de barrièrelaag van de huid. Deze plant bevat ook veel antioxidanten om huidveroudering tegen te gaan en heeft een verzachtend en kalmerend effect. Wat ons betreft de beste cleanser die er is.

Edelweiss is een plant die op 3000 meter groeit in de Zwitserse Alpen. Het moet op die hoogte kunnen omgaan met extreme weersomstandigheden. Edelweiss heeft zichzelf een expert gemaakt in protectie en heeft een herstellende werking op de barrièrelaag van de huid waardoor deze extra beschermd wordt tegen de invloeden van externe stress factoren.

De voordelen van de Vegan Edelweiss Cleanser

  • Drager voor de Prescription™ actives
  • Versterkt de huidbarrière
  • Antioxidant werking
  • Verzacht en kalmeert

Wat mag je verwachten van deze cleanser?

Door de cleanser te verrijken met de juiste actives (actieve werkstoffen), gebruik je hem ook meteen als een drager van deze extra actieve werkstoffen. Hiermee wordt de cleanser compleet custom made voor jouw eigen, unieke huid en kun je er heel gericht één of meerdere huidproblemen mee behandelen.

Zo gebruik je de Vegan Edelweiss Cleanser

Nadat je je make-up hebt verwijderd doe je wat Vegan Edelweiss Cleanser in je hand. Je mengt het met wat water of met één of meerdere actives en brengt het masserend aan op je gezicht. De cleanser schuimt licht op.

Na 1 á 2 minuten inmasseren verwijder je de cleanser met lauwwarm water. Daarna dep je je gezicht droog met een schone en zachte doek en breng je de Edelweiss Cream aan. Meng de cream bij voorkeur met de voorgeschreven actives die voor jouw huid geschikt zijn.

Over de Edelweiss Cleanser en Edelweiss Cream

De Edelweiss Cleanser en Edelweiss Cream zijn 100% plantaardig en zo geformuleerd dat ze voor ieder huidtype geschikt zijn. Ze zijn de perfecte dragers om te zorgen dat deze active zijn werk kan doen. Het ingrediënt Edelweiss maakt van deze vegan basics ook nog eens een krachtige antioxidant!

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Alle Huidtypen
Producttype Reinigingsolie
Resultaat Gekalmeerde huid, Herstel van de huid, Vermindering rimpels & fijne lijntjes
Geschikt voor Gezicht
Textuur Olie
Productkenmerk Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Natuurlijke gezichtsverzorging, Vegan
Inhoud 250 ml
Verpakking Full Size
Merk Prescription
Belangrijke Werkstoffen Edelweiss
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten