GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT
0
0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT

Disclaimer

hetcosmeticahuis.nl is een webshop onder beheer en verantwoordelijkheid van Huidinstituut de Orchidee, voor deze webshop gelden de richtlijnen zoals opgenomen in de disclaimer van Huidinstituut de Orchidee zoals onderstaand is beschreven.

Bij het gebruik van onze website(s) stemt u in met deze disclaimer.
 
 
Elk hieronder genoemd punt is van toepassing op de website;
 
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper) links, zijn eigendom van Huidinstituut de Orchidee. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Huidinstituut de Orchidee. Deze toestemming is tevens benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
 
De op onze website(s) getoonde informatie wordt door Huidinstituut de Orchidee met constante zorg en aandacht samengesteld en met regelmaat aangevuld en/of aangepast. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site(s) wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Huidinstituut de Orchidee houdt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren. Alle informatie en producten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
 
Huidinstituut de Orchidee is niet aansprakelijk voor schade aan uw computer, toegebracht door de website, voortvloeiend uit (verkeerd) gebruik van de website, In enig ander opzicht, verband houdend met (het gebruik van) de website of voortkomend uit de onmogelijkheid (een van de webpagina’s van) de website te kunnen raadplegen. Hoewel Huidinstituut de Orchidee alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Huidinstituut de Orchidee niet aansprakelijk voor informatie en of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.
 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. Huidinstituut de Orchidee heeft hierover geen controle en aanvaardt geen aansprakelijkheid tengevolge van de door derden verstrekte informatie. Huidinstituut de Orchidee sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.
 
Tijdens uw bezoek aan de website worden algemene gegevens van uw computer in log bestanden opgeslagen. In eerste instantie zijn deze bedoeld voor statistieken. Echter in geval van misbruik kunnen deze gegevens gebruikt worden om uw bezoek aan onze site te monitoren en indien noodzakelijk behoudt Huidinstituut de Orchidee zich het recht voor, om zonder kennisgeving u de toegang tot de website en de daarop aangeboden diensten te ontzeggen. De gebruiker vrijwaart Huidinstituut de Orchidee en de werknemers van Huidinstituut de Orchidee van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen en kosten die ontstaan zijn als gevolg van het gebruik of het misbruik van de website of wettelijke regeling dan ook;


Huidinstituut de Orchidee behoudt zich het recht voor, haar website(s) zonder kennisgeving vooraf en zonder verdere aanspraken in zijn geheel te beëindigen. Ook is Huidinstituut de Orchidee niet aansprakelijk voor gevolgen (schade) als gevolg van het beëindigen van de website(s);

 

COOKIE GEBRUIK

 

 

Bel ons

ma t/m vr 09:00 - 12:00 uur
ma t/m vr 13:30 - 17:00 uur
za t/m zo gesloten

0492-729244

E-mail

Binnen 4 werkuren respons

E-mail

Social media

Socials

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

Het Cosmeticahuis

De Vlonder 217 A
5427 DG Boekel
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL860050592B01
KvK: 74853503

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking