Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

06-05-2024

De perfecte start naar een stralende huid: Environ Skin Care

Een gezonde, stralende huid binnen handbereik een leven lang? Met Environ Skin Care is het mogelijk. Al meer dan 30 jaar is Environ dé pionier op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire formules en baanbrekende technologieën maken een écht, blijvend verschil voor jouw huid. Ontdek de kracht van Environ.


De kracht van vitamine A:

Environ is gebaseerd op de filosofie dat huidveroudering een direct gevolg is van een tekort aan vitamine A. De huid verliest dagelijks vitamine A en antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ vult dit tekort aan, waardoor jouw huid optimaal functioneert en er stralend en gezond uitziet.

Vitamine A speelt een cruciale rol in verschillende huidfuncties, waaronder:

  • Stimulatie van collageenproductie
  • Verbetering van de celvernieuwing
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Egaliseren van de teint

Gepersonaliseerd stappenplan

Environ heeft een uniek Vitamin STEP-UP SYSTEM™ waarmee jouw huid stapsgewijs went aan hogere concentraties vitamine A en C die nodig zijn om het dagelijks tekort aan te vullen en de huid te voeden. Dit zorgt ervoor dat je huid zich kan aanpassen doordat de concentratie van vitamine A in je routine geleidelijk opbouwt. Dit minimaliseert ook de kans op irritatie.

Environ herstelt, versterkt en revitaliseert het aanzien van de huid zodat die er gezond uitziet en sterk en soepel aanvoelt.

Meer dan alleen vitamine A:

Naast vitamine A bevatten Environ producten ook een breed scala aan andere werkzame ingrediënten, zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze ingrediënten werken samen om de huid te beschermen, hydrateren en tekenen van veroudering tegen te gaan.


Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM™

Als eerste start je met het normaliseren van je huid met het Vitamin STEP-UP SYSTEM™ van Essential Care. Start en step-up met een dagelijkse dosis vitamine A om de gezonde uitstraling en het welzijn van je huid te verbeteren. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden, huidtypes en huidcondities.

Skin EssentiA

 

Een compleet en het populairste huidverzorgingsprogramma van Environ. Skin EssentiA maakt gebruik van Environs Vitamin STEP-UP SYSTEM om ervoor te zorgen dat je huid stapsgewijs alle voordelen krijgt van vitamine A, ondersteund door een krachtige combinatie van antioxidanten en andere huidverbeterende ingrediënten. 

Youth EssentiA

 

Het premium huidverzorgingsprogramma van Environ voor snellere resultaten dankzij sterkere concentraties van vitamine A en C en extra toevoegingen van hoogtechnologische ingrediënten in een sneller werkende serumtextuur. Ook de Youth EssentiA-lijn maakt gebruik van het Vitamin STEP-UP SYSTEM. 

Body EssentiA

 

Huidverzorging houdt niet op bij je gelaat: je hele lichaam verdient de beste verzorging. De Body EssentiA-lijn van Environ bevat een zeer effectieve combinatie van vitamine A, krachtige antioxidanten, hydraterende en andere gespecialiseerde ingrediënten die samen bijdragen aan een huid die egaler, gladder en gezonder oogt.

Vervolgens behandel jij je huidconditie doelgericht met Focused Care. Elke Focused Care-lijn van Environ biedt gerichte oplossingen om specifieke huidcondities aan te pakken. De producten werken in synergie met de vitamine A-producten van de Essential Care-lijnen. Voor het beste resultaat combineer je dus producten uit beide segmenten.

Focus Care YOUTH+

 

Huidveroudering

Deze lijn bevat verschillende combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten die werken op huidveroudering waardoor je huid er jeugdiger uitziet.

Focus Care MOISTURE+

 

Vochtarme, droge huid

De producten in deze lijn bevatten intens hydraterende en voedende ingrediënten die de vale, vochtarme en droge huid een hydratatieboost geven.

Focus Care COMFORT+

 

Gevoelige, gestreste huid

De COMFORT+ producten bevatten speciaal geselecteerde ingrediënten die de gevoelige en gestreste huid kalmeren en verzachten door ze extra comfort en bescherming tegen vervuiling te bieden.

Focus Care RADIANCE+

 

Pigmentatie

De vier innovatieve producten in deze lijn van Environ bevatten krachtige ingrediënten met bewezen werking, die, wanneer je ze combineert, de gepigmenteerde huid exact geven wat ze nodig heeft en de huid er egaler uit laat zien.

Focus Care CLARITY+

 

Vette, onzuivere huid en/of acne

Deze complete productlijn (reinigen - reguleren - zuiveren) is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. Elk product bevat ingrediënten met antiseptische eigenschappen en bacteriën om ontstekingen te bestrijden en zuren met milde exfoliërende eigenschappen. 

Goed om te weten: bij een onzuivere huid en acne ligt de oplossing volledig in de Focus Care CLARITY+-lijn. Deze producten worden niet gecombineerd met het Vitamin STEP-UP SYSTEM van de Youth EssentiA of Skin EssentiA-lijn.

Focus Care SKIN TECH+

 

Intelligente skincare instrumenten voor thuisgebruik

Door thuis gebruik te maken van deze technologieën kan je optimale resultaten bereiken en blijft het effect van behandelingen bij je skincare professional langer behouden. 

Met de Focus Care SKIN TECH+-lijn kan de opname van de essentiële voedingsstoffen tot wel honderd keer versterkt worden daar waar de huid ze het meest nodig heeft, waardoor de algemene conditie van de huid opmerkelijk verbetert.

Sun Care+

 

Complete UV-bescherming met antioxidanten

 

Tot slot is het belangrijk om je huid te beschermen. Deze dagelijkse zonbescherming van de Even More Sun Care+ lijn beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB-stralen, infrarood en blauw licht. Bovendien beschermt Even More Sun Care+ je huid tegen de negatieve gevolgen van vrije radicalen dankzij de krachtige antioxidanten en andere hoogwaardige ingrediënten. 


Voordelen van Environ

  • Wetenschappelijk onderbouwde formules
  • Stappenplan voor gecontroleerde introductie van vitamine A
  • Breed scale aan producten voor diverse huidtypes en -problemen
  • Zichtbare verbetering van de huidconditie
  • Producten uit de Skin EssentiA en Youth EssentiA-lijn dragen het Swiss Vitamin Institute label; dat verklaart dat de geteste producten daadwerkelijk het beweerde vitaminegehalte bevatten.

Professionele huidverzorging

Goed om te weten is dat de producten van Environ enkel verkrijgbaar zijn bij opgeleide en erkende Environ skincare professionals. Op die manier krijg je de juiste begeleiding om je huid weer mooi en gezond te maken, ben je zeker van een optimaal resultaat en voorkom je irritatie.

Wij willen er alles aan doen om te garanderen dat je optimaal kunt genieten van de voordelen van Environ. Koop je Environ producten uit het unieke STEP-UP SYSTEM® dan ontvang je meer informatie om het maximale uit het product te halen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.