Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Environ
Focus Care RADIANCE+

Deze lijn met geavanceerde ingrediënten pakt donkere vlekken en ouderdomsvlekken aan. Vermindert de zichtbaarheid van littekens en hydrateert de huid. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid.

producten-uit-de-radiance+-focuslijn-van-environ

Environ Focus Care RADIANCE+: Een stralende, egale teint

De Focus Care RADIANCE+ lijn van Environ is ontworpen om hyperpigmentatie aan te pakken en een egale, stralende teint te bevorderen. De producten bevatten krachtige, doeltreffende ingrediënten die samenwerken om de zichtbaarheid van donkere vlekken, ouderdomsvlekken en littekens te verminderen.

Het Mela-Smart System

De kern van de Focus Care RADIANCE+ lijn is het unieke Mela-Smart System. Dit systeem omvat een combinatie van geavanceerde ingrediënten die gericht werken op verschillende aspecten van hyperpigmentatie:

  • Mela-Prep: Helpt de huid voor te bereiden op verdere behandeling en verhoogt de effectiviteit van de andere producten in de lijn.
  • Intense C-Boost Mela-Even: Bevat vitamine C, die de teint verheldert en de productie van melanine remt.
  • Melaclear Concentrate: Vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekken en bevordert een egale teint.
  • Radiance Renewal Crème: Hydrateert en voedt de huid, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Voor alle huidtypen

De Focus Care RADIANCE+ producten zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief gevoelige huid. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen en kleurstoffen.

Een complete routine

De Focus Care RADIANCE+ lijn kan worden gebruikt als complete routine voor een gepigmenteerde huid. De producten kunnen ook worden gecombineerd met andere Environ producten voor een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine.

Resultaat:

  • Verminderde zichtbaarheid van donkere vlekken, ouderdomsvlekken en littekens
  • Egalere, stralendere teint
  • Verbeterde hydratatie en voeding
  • Verminderde fijne lijntjes en rimpels

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor hyperpigmentatie? Neem dan contact op onze huidcoach voor een gepersonaliseerd advies.