Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Environ
Focus Care MOISTURE+

De Focus Care Moisture+ lijn van Environ is gericht op intense hydratatie en voeding van de huid. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, met name de droge, vochtarme, onzuivere of gevoelige huid

producten-uit-de-moisture+-focuslijn-van-environ

Focus Care MOISTURE+ van Environ: hydrateer en voed je huid voor een stralende, gezonde teint

De Focus Care MOISTURE+ lijn van Environ is speciaal ontworpen om de droge huid te hydrateren en te voeden. De producten in deze lijn bevatten een krachtige mix van ingrediënten die de vochtbalans van de huid herstellen en zorgen voor een langdurige hydratatie.

De voordelen van Focus Care MOISTURE+:

  • Intensieve hydratatie: De producten in deze lijn bevatten hyaluronzuur, glycerine en andere hydraterende ingrediënten die de vochtbalans van de huid herstellen en zorgen voor een langdurige hydratatie.
  • Voedende ingrediënten: De producten bevatten ook vitamines, mineralen en antioxidanten die de huid voeden en beschermen tegen vrije radicalen.
  • Geschikt voor alle huidtypes: De producten in de Focus Care MOISTURE+ lijn zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

Een complete lijn voor een optimale hydratatie

De Focus Care MOISTURE+ lijn biedt een complete reeks producten voor een optimale hydratatie van de huid. De lijn bevat onder andere:

  • Reinigers: De reinigers in deze lijn verwijderen vuil en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen.
  • Toners: De toners in deze lijn helpen de pH-waarde van de huid te herstellen en bereiden de huid voor op de hydratatie.
  • Serums: De serums in deze lijn bevatten een hoge concentratie hydraterende en voedende ingrediënten die diep in de huid doordringen.
  • Crèmes: De crèmes in deze lijn bieden een langdurige hydratatie en bescherming van de huid.

Focus Care MOISTURE+: voor een stralende, gezonde huid

Door de producten van de Focus Care MOISTURE+ lijn te gebruiken, hydrateer en voed je je huid optimaal. Dit zorgt voor een stralende, gezonde teint en een zachte, gladde huid.

Bestel nu de producten van Focus Care MOISTURE+ en ervaar het verschil!