Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

24 uur milde verzorging met IK Skin Perfection RECOVER+

24 uur milde verzorging met IK Skin Perfection RECOVER+

Naast het reinigen van de huid is er nog iets dat, als het goed is, twee keer per dag gebeurt: het verzorgen van de huid met een milde 24-uurs crème. Een product dat daar zeer geschikt voor is, is IK Skin Perfection RECOVER+. In deze blog vertellen we je meer over deze crème.

IK Skin Perfection

Alle producten in de webshop van het merk IK Skin Perfection zijn natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten. Bij de ontwikkeling van hun producten is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Om de huid naar een gezonde basis terug te brengen hebben de producten 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en zijn ze ontwikkeld volgens het NO-label. Dit betekent IK steeds zoekt naar de fijnste natuurlijke ingrediënten met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Ook wordt er niet gewerkt met synthetische stoffen zoals minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken en de huid te verbeteren en te laten stralen.

 

IK Skin Perfection RECOVER+ met natuurlijke ingrediënten

IK Skin Perfection RECOVER+ zit vol natuurlijke ingrediënten, die IK de cosmeceuticals heeft genoemd. In dit product zitten Irricalmin, Ectoin en Vitamine B5. Irricalmin kalmeert en verzacht de geïrriteerde en rode huid en zorgt voor optimale hydratatie. Ectoin is een natuurlijk ingrediënt met een genezende werking bij een rode en geïrriteerde huid. Het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf door de huidbarrière te versterken. Vitamine B5 zorgt ervoor dat huid vocht vasthoudt, voorkomt uitdroging en stimuleert celvernieuwing.

Deze ingrediënten samen maken een crème die de huid niet irriteert, maar juist kalmeert, verzacht en voedt.

 

IK Skin Perfection RECOVER+ bij chemotherapie, bestraling en zware medicatie

IK Skin Perfection RECOVER+ is een product dat zelfs tijdens bestraling, chemotherapie en het gebruik van zware medicatie gebruikt kan worden. Tijdens de behandeling van kanker worden naast de kankercellen ook de gezonde cellen in het lichaam aangetast. Bestraling laat vaak plekken achter op de huid die verbrand zijn, zoals bij verbranding door de zon. Ook kunnen er schilfers en blaasjes op de huid ontstaan. Door chemotherapie kan de huid droog en vochtarm worden en de huid kan sneller oud worden. Ook is de huid sneller geïrriteerd en extra gevoelig.

IK Skin Perfection RECOVER+ bevat geen stoffen die tijdens deze behandelingen niet gebruikt mogen worden en helpen bij het herstellen, voeden en kalmeren van de huid.


IK Skin Perfection RECOVER+, onze ervaring

Bij het testen van deze crème waren wij allereerst verbaasd over de prachtige verpakking van het product. Natuurlijke gezichtsverzorging klinkt soms wat stoffig en wij verwachtte in eerste instantie een saai wit potje met een groene tekst. Wij waren dan ook heel erg verrast toen we deze prachtige, glanzende, strakke, zwarte flacon uit de verpakking haalde. Wauw!

Nu is het uiterlijk van een product natuurlijk niet het meest belangrijk. Is de inhoud zo goed als de productbeschrijving zegt? Wij zullen eerst even iets vertellen over het huidtype waarop we dit product getest hebben: het betreft een gevoelige huid met eczeem die snel geïrriteerd is en snel rode vlekjes vertoont en veel ‘gewone’ crèmes niet kan verdragen. Een moeilijk huidtype dus en wij waren dus wel heel erg benieuwd naar de werking van IK Skin Perfection RECOVER+: is hij echt zo mild en kalmerend?

IK Skin Perfection RECOVER+ is een stevige crème en met twee pompjes heb je genoeg product op de hand om het hele gezicht mee te verzorgen. De crème is geurloos, wat een groot pluspunt is bij een gevoelige huid: parfum zou de huid alleen maar irriteren. Het product laat zich makkelijk verdelen en trekt redelijk snel in de huid die daarna heerlijk zacht aanvoelt. De huid voelt de hele dag gevoed aan en wordt niet droog of trekkerig. Ook tijdens de nacht is deze crème voldoende voedend en het ideale van het product is dat je het zowel ’s ochtends als ’s avonds kan gebruiken en je daar niet twee verschillende crèmes voor nodig hebt. ’s Ochtends word je wakker met een zacht en rustig gezicht.

Wij zijn heel erg blij verrast door dit product. De verpakking is prachtig, hij is door het pompje zeer hygiënisch en makkelijk in gebruik en doet echt wat hij belooft. De huid blijft rustig, wordt gevoed en voelt de hele dag comfortabel aan. Wij zijn fan!

Maak ook eens kennis met IK Skin Perfection Recover+ en wij verzekeren je dat je net zo enthousiast zult zijn!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel