Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Baya Baya

Met Baya Baya maak je duurzame impact zonder in te leveren op kwaliteit en ervaring. Op zoek naar een duurzame, universele body wash in een stijlvolle fles die bij je blijft? Dan is de Baya Baya starterkit een uitstekend idee.

Welkom in de wereld van Baya Baya

Upgrade je badkamer met de hervulbare aluminium fles van Baya Baya, en zet de plastic wegwerp fles voorgoed buitenspel. Mix de vriendelijke body wash poeders thuis met water uit de kraan en creëer een volwaardige body wash in enkele minuten. Op deze manier ga je niet alleen de plastic wegwerp fles tegen, maar voorkom je ook nog eens dat water onnodig vervoerd wordt.

De producten van Baya Baya zijn vegan en dragen het Zero Plastic Inside keurmerk, wat betekent dat ze 100% microplasticvrij zijn.

Het goede verhaal van Baya Baya

De huidige plastic fles in jouw badkamer is hoog nodig toe aan vervanging. Baya Baya staat voor duurzame verandering in de badkamer en gaat drie problemen tegen:

  1. In heel Nederland wassen we er jaarlijks miljoenen plastic wegwerpflessen doorheen, waardoor we de plastic afvalberg flink laten groeien.

  2. Body washes bestaan vaak tot maar liefst 90% uit water, en dit water wordt altijd mee vervoerd. Dat onnodige vervoer van water is niet alleen erg zonde, maar zorgt ook nog eens voor extra C02 uitstoot. En dat terwijl hetzelfde water gewoon bij je thuis uit de kraan komt.

  3. De huidige shampoos en body washes zitten vaak vol met microplastics en andere schadelijke ingrediënten. Deze belanden via het weggespoelde douchewater heel eenvoudig in de natuur, en daar wordt natuurlijk niemand blij van.

De duurzaamheidsbijdrage van Baya Baya

Met de oplosbare poeders van Baya Baya maak je in enkele minuten een verfijnde body wash, door het thuis te mixen met water uit de kraan. De body wash is daarna direct klaar voor gebruik: Dat is dus één keer mixen, en daarna wekenlang plezier! De fles kan vervolgens eindeloos hervuld worden met nieuwe sachets, waardoor we samen de plastic wegwerpfles buitenspel zetten.

Doordat je met Baya Baya pas thuis het water toevoegt, hoeft het water natuurlijk ook niet vervoerd te worden; en dat scheelt CO2, erg veel CO2! Tot slot kies je met de producten van Baya Baya voor body washes die alleen uit de meest vriendelijke (vegan)ingrediënten bestaan. Dat is dus een win-win-win situatie!