Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

BISOU

BISOU, de mooiste valse vegan wimpers ter wereld!

BISOU

Dewi & Risja, oprichtsters van BISOU, zijn gestart met BISOU omdat ze in Europa geen hoogwaardige vegan wimpers konden vinden. Daar wilde zij verandering in brengen. BISOU heeft als visie om de beste valse vegan wimpers ter wereld aan te bieden; de mooiste en meest natuurlijk ogende wimpers van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Wimpers die zo comfortabel en licht zijn dat het voelt alsof je je eigen wimpers draagt. 

Samen met een team van professionele make-up artiesten werkt BISOU continu aan het verbeteren van de collectie. Om zo een assortiment aan wimpers te maken die voor iedereen perfect passen.

BISOU wimpers zorgen voor zelfvertrouwen en benadrukken de schoonheid en het vrouwelijke wat jij graag zou willen uitstralen. BISOU lashes zijn van professionele kwaliteit, 100% vegan, cruelty free en comfortabel om te dragen.

Waarom vegan wimpers?

De beauty industrie houdt niet altijd rekening met dieren. Nepwimpers worden vaak gemaakt van de vachten van nertsen of vossen die in slechte omstandigheden leven. BISOU heeft als missie om meer mensen bewust te maken van het dierenleed in de beauty industrie en wil graag met haar wimpers laten zien dat het anders kan. De wimpers van BISOU zijn volledig vegan en cruelty free.

Producten van BISOU

Het assortiment van BISOU bestaat uit zeven verschillende wimpers en wimper accessoires  zoals een wimper pincet en wimperlijm (zwart en transparant).