Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

BISOU

BISOU, de mooiste valse vegan wimpers ter wereld!

Filter
-30%
BISOU Lashes - Poppy
BISOU Lashes - Poppy Deze 3D wimpers zijn gemaakt van dunne en gladde vezels en geven je ogen een intense en meer open uitstraling. Perfect als je van een beetje extra houdt. Twijfel je of de Poppy lashes bij jou passen? In ons blog: Welke BISOU nepwimpers passen bij mij? lees je alles over de verschillende BISOU lashes. De voordelen van Poppy Lashes De wimpers zijn zo licht dat het aanvoelt als je eigen wimpers Vegan & cruelty free Gedragen door BN'ers Zo breng je de Poppy Lashes aan Stap 1: neem de wimpers voorzichtig uit de verpakking met de BISOU - Wimper Pincet. Trek niet aan het haar, maar pak de wimpers vast aan het bandje. Stap 2: breng de wimpers aan op basis van je natuurlijke wimperlijn en knip het teveel aan wimpers uit de buitenste hoek. Wees voorzichtig en knip kleine stukjes af. Stap 3: breng de BISOU - Wimperlijm (transparant) aan en wacht ongeveer 20 seconden tot de lijm kleverig wordt. Belangrijk: we adviseren je om de BISOU - Wimperlijm te gebruiken omdat deze latexvrij en waterdicht is. Stap 4: breng de wimpers met de BISOU - Wimper Pincet aan op de basis van je natuurlijke wimper en houd enkele seconden vast om te drogen. Tip: gebruik geen mascara op de valse wimpers maar breng mascara aan op jouw eigen wimpers voordat je de wimpers aanbrengt. Wil je de nepwimpers verwijderen? Je leest hier hoe je dat moet doen en hoe jij jouw nepwimpers het beste kunt verzorgen. Specificaties Stijl: medium. Materiaal: synthetische vezel (vegan). Lengte: 8mm binnen, 13mm midden, 15mm buiten. Band kleur: zwart. De Poppy lashes zijn tot wel 25 keer te gebruiken.
€ 15,75 van € 22,50
-30%
BISOU Lashes - Blossom
BISOU Lashes - Blossom De Blossom wimpers hebben een volle basis met iets langere haren tussen de wimpers wat een prachtig 3D-effect geeft. De Blossom lashes geven je een mooie, open uitstraling. Elke wimper heeft een natuurlijke curve op de band, net als de vorm van je eigen ooglid. Twijfel je of de Blossom lashes bij jou passen? In ons blog: Welke BISOU nepwimpers passen bij mij? lees je alles over de verschillende BISOU lashes. De voordelen van Blossom Lashes De wimpers zijn zo licht dat het aanvoelt als je eigen wimpers Vegan & cruelty free Gedragen door BN'ers Zo breng je de Blossom Lashes aan Stap 1: neem de wimpers voorzichtig uit de verpakking met de BISOU - Wimper Pincet. Trek niet aan het haar, maar pak de wimpers vast aan het bandje. Stap 2: breng de wimpers aan op basis van je natuurlijke wimperlijn en knip het teveel aan wimpers uit de buitenste hoek. Wees voorzichtig en knip kleine stukjes af. Stap 3: breng de BISOU - Wimperlijm (transparant) aan en wacht ongeveer 20 seconden tot de lijm kleverig wordt. Belangrijk: we adviseren je om de BISOU - Wimperlijm te gebruiken omdat deze latexvrij en waterdicht is. Stap 4: breng de wimpers met de BISOU - Wimper Pincet aan op de basis van je natuurlijke wimper en houd enkele seconden vast om te drogen. Tip: gebruik geen mascara op de valse wimpers maar breng mascara aan op jouw eigen wimpers voordat je de wimpers aanbrengt. Wil je de nepwimpers verwijderen? Je leest hier hoe je dat moet doen en hoe jij jouw nepwimpers het beste kunt verzorgen. Specificaties Stijl: medium. Materiaal: fijnste en dunste synthetische vezels (vegan). Lengte: 7mm binnen, 14mm midden, 10mm buiten. Band kleur: zwart. De Blossom lashes zijn tot wel 25 keer te gebruiken.
€ 15,75 van € 22,50
-30%
BISOU - Wimper Pincet
BISOU - Wimper Pincet De Bisou wimperpincet is het perfecte hulpmiddel voor het makkelijker aanbrengen van je wimpers. Met het gebogen uiteinde kan je eenvoudige de wimpers plaatsen een aanpassen. De wimperpincet is geschikt voor beginners maar ook voor professionele visagisten.  Hiervoor gebruik je de Wimper Pincet Voor het uit de verpakking halen van de BISOU Lashes. Let op: trek met de pincet niet aan het haar van de wimpers, maar pak de wimpers met de pincet vast aan het bandje Voor het plaatsen van de wimpers: breng de wimpers met de pincet aan op de basis van je natuurlijke wimper.  Voor het verwijderen van de lashes adviseren wij om de pincet niet te gebruiken. Dit kan de wimpers beschadigen. Het beste is om de nepwimpers te verwijderen met je handen en hierbij geen gebruik te maken van de pincet.
€ 13,99 van € 19,99
-30%
BISOU Lashes - Lily
BISOU Lashes - Lily Op zoek naar nepwimpers die perfect overdag te dragen zijn, maar ook voor in de avond een subtiele glam zorgen? Dan zijn de BISOU Lashes - Lily dé nepwimpers voor jou. De wimpers zijn zo zacht en fluffy en hebben een natuurlijke curve op het bandje, net als de vorm van je eigen ooglid. Het voelt alsof je jouw eigen wimpers draagt. Twijfel je of de Lily lashes bij jou passen? In ons blog: Welke BISOU nepwimpers passen bij mij? lees je alles over de verschillende BISOU lashes. De voordelen van Lily Lashes De wimpers zijn zo licht dat het aanvoelt als je eigen wimpers Vegan & cruelty free Gedragen door BN'ers Zo breng je de Lily Lashes aan Stap 1: neem de wimpers voorzichtig uit de verpakking met de BISOU - Wimper Pincet. Trek niet aan het haar, maar pak de wimpers vast aan het bandje. Stap 2: breng de wimpers aan op basis van je natuurlijke wimperlijn en knip het teveel aan wimpers uit de buitenste hoek. Wees voorzichtig en knip kleine stukjes af. Stap 3: breng de BISOU - Wimperlijm (transparant) aan en wacht ongeveer 20 seconden tot de lijm kleverig wordt. Belangrijk: we adviseren je om de BISOU - Wimperlijm te gebruiken omdat deze latexvrij en waterdicht is. Stap 4: breng de wimpers met de BISOU - Wimper Pincet aan op de basis van je natuurlijke wimper en houd enkele seconden vast om te drogen. Tip: gebruik geen mascara op de valse wimpers maar breng mascara aan op jouw eigen wimpers voordat je de wimpers aanbrengt. Wil je de nepwimpers verwijderen? Je leest hier hoe je dat moet doen en hoe jij jouw nepwimpers het beste kunt verzorgen. Specificaties Stijl: medium. Materiaal: hoog, kwalitatief dunne zijde (vegan). Lengte: 4mm binnen, 10mm midden, 13mm buiten. Band kleur: transparant. De Lily lashes zijn tot wel 25 keer te gebruiken.
€ 18,89 van € 26,99
-30%
BISOU Lashes - Busy Lizzie
BISOU Lashes - Busy Lizzie Wanneer je houdt van opvallende oogmake-up zijn de prachtige Busy Lizzie Lashes de nepwimpers voor jou. De basis van de wimpers zijn vol en lopen in verschillende lengtes. Dit 3D effect geeft je diepte en een meer open uitstraling. Door het lichte gewicht en de zachte band zijn de wimpers zeer comfortabel om te dragen. Twijfel je of de Busy Lizzie lashes bij jou passen? In ons blog: Welke BISOU nepwimpers passen bij mij? lees je alles over de verschillende BISOU lashes. De voordelen van Busy Lizzie Lashes De wimpers zijn zo licht dat het aanvoelt als je eigen wimpers Vegan & cruelty free Gedragen door BN'ers Zo breng je de Busy Lizzie Lashes aan Stap 1: neem de wimpers voorzichtig uit de verpakking met de BISOU - Wimper Pincet. Trek niet aan het haar, maar pak de wimpers vast aan het bandje. Stap 2: breng de wimpers aan op basis van je natuurlijke wimperlijn en knip het teveel aan wimpers uit de buitenste hoek. Wees voorzichtig en knip kleine stukjes af. Stap 3: breng de BISOU - Wimperlijm (zwart of transparant) aan en wacht ongeveer 20 seconden tot de lijm kleverig wordt. Belangrijk: we adviseren je om de BISOU - Wimperlijm te gebruiken omdat deze latexvrij en waterdicht is. Stap 4: breng de wimpers met de BISOU - Wimper Pincet aan op de basis van je natuurlijke wimper en houd enkele seconden vast om te drogen. Tip: gebruik geen mascara op de valse wimpers maar breng mascara aan op jouw eigen wimpers voordat je de wimpers aanbrengt. Wil je de nepwimpers verwijderen? Je leest hier hoe je dat moet doen en hoe jij jouw nepwimpers het beste kunt verzorgen. Specificaties Stijl: medium. Materiaal: fijnste en dunste synthetische vezels (vegan). Lengte: 6mm binnen, 12mm midden, 10mm buiten. Band kleur: zwart. De Busy Lizzie lashes zijn tot wel 25 keer te gebruiken.
€ 14,70 van € 21,00

BISOU

Dewi & Risja, oprichtsters van BISOU, zijn gestart met BISOU omdat ze in Europa geen hoogwaardige vegan wimpers konden vinden. Daar wilde zij verandering in brengen. BISOU heeft als visie om de beste valse vegan wimpers ter wereld aan te bieden; de mooiste en meest natuurlijk ogende wimpers van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Wimpers die zo comfortabel en licht zijn dat het voelt alsof je je eigen wimpers draagt. 

Samen met een team van professionele make-up artiesten werkt BISOU continu aan het verbeteren van de collectie. Om zo een assortiment aan wimpers te maken die voor iedereen perfect passen.

BISOU wimpers zorgen voor zelfvertrouwen en benadrukken de schoonheid en het vrouwelijke wat jij graag zou willen uitstralen. BISOU lashes zijn van professionele kwaliteit, 100% vegan, cruelty free en comfortabel om te dragen.

Waarom vegan wimpers?

De beauty industrie houdt niet altijd rekening met dieren. Nepwimpers worden vaak gemaakt van de vachten van nertsen of vossen die in slechte omstandigheden leven. BISOU heeft als missie om meer mensen bewust te maken van het dierenleed in de beauty industrie en wil graag met haar wimpers laten zien dat het anders kan. De wimpers van BISOU zijn volledig vegan en cruelty free.

Producten van BISOU

Het assortiment van BISOU bestaat uit zeven verschillende wimpers en wimper accessoires  zoals een wimper pincet en wimperlijm (zwart en transparant).