Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Dermalogica
BioLumin-C

BioLumin-C formules zijn uniek en bevatten een hoge actieve concentratie ultrastabiel Vitamine C voor het beste resultaat. Zo wordt de volledige kracht van Vitamine C ingezet, daar waar de huid het nodig heeft. 

Filter
-15%
Dermalogica Biolumin-C Gel Moisturizer 50ml
Biolumin-C Gel Moisturizer De huid krijgt een hoop te verduren. Elke dag zorgen natuurlijke en omgevingsfactoren ervoor dat de huid verandert van binnenuit, denk hierbij aan het versnellen van het verouderingsproces resulterend in klachten als droogte en dehydratatie, dofheid, pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels en verminderde stevigheid. De huid vecht terug tegen deze triggers, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken.  De sleutel naar een stralende huid is een combinatie van hydratatie, exfoliatie en het aanpakken van huidverkleuringen. BioLumin-C Gel Moisturizer zorgt voor een dagelijkse, gewichtloze hydratatie en draagt bij aan de gezonde glow van de huid. BioLumin-C Gel Moisturizer herstelt daarnaast de huidbarrière voorzichtbaar verhelderde en gehydrateerde huid.   De voordelen van Biolumin-C Gel Moisturizer: Verheldert de huid direct Egaliseert de huid na verloop van tijd Hydrateert voor een healthy glow Stimuleert de celvernieuwing Zo gebruik je Biolumin-C Gel Moisturizer Na de cleanser en toner een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gezicht en de hals. Gebruik tweemaal daags. Laat een minuutje intrekken voor optimale absorptie en vervolg overdag met een SPF.
€ 63,75 van € 75,00
-15%
Dermalogica Biolumin-C Serum 30ml
Biolumin C Serum 30ml Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit. Wat maakt het biolumin-c serum anders dan andere serums die Vitamine C bevatten?Nieuwe technologieën en veelvuldig onderzoek hebben ervoor gezorgd dat we de volle kracht van vitamine C kunnen gebruiken en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid kunnen versterken om schade te stoppen nog voordat het is aangericht. De geavanceerde technologie in BioLumin-C Serum levert meer Vitamine C tot diep in de huid. De superieure formule overtreft daardoor andere producten met Vitamine C (inclusief producten die hogere concentraties Vitamine bevatten). Ook bevat het product een AHA, die dode huidcellen op milde wijze van de huid verwijderd, wat ervoor zorgt dat het product nog beter wordt opgenomen. De voordelen van Biolumin C Serum: Vermindert fijne lijntjes en rimpels   Ultrastabiel vitamine C serum Voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid Vermindert hyperpigmentatie (pigmentvlekken) Werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme Exfolieert en egaliseert de huid  Voorkomt en vermindert schade door vrije radicalen Zo gebruik je Biolumin C Serum: Breng 's morgens en/of 's avonds aan. Gebruik de pipet voorzichtig en breng 1 tot 3 druppels aan op het gezicht en de hals. Gebruik na dubbele reiniging en vóór hydratatie. Breng overdag een SPF aan zoals Dynamic Skin Recovery SPF50 na gebruik van BioLumin-C Serum.
€ 89,25 van € 105,00
-15%
Dermalogica Biolumin-C Eye Serum 15ml
Biolumin-C Eye Serum Onze ogen hebben behoefte aan een boost en Vitamine C is één van de krachtigste beschikbare antioxidanten, terwijl het ook zacht genoeg is voor het delicate ooggebied. BioLumin-C Eye Serum is een ultra-stabiel en hoog bio-beschikbaar Vitamine-C complex, in de vorm van een lichtgewicht serum dat geoptimaliseerd is voor de huid rond de ogen. Versterkt door voedende en antioxidant-rijke extracten en hydratanten werkt het serum verhelderend, verstevigend en hydraterend en is het zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering te slim af. Het geeft onze ogen wat ze nodig hebben omdat ze continue bewegen – zelfs als wij stoppen. Samen met Biolumin-C Serum is dit het perfecte vitamine-c serum duo om huidveroudering aan te pakken! De voordelen van Biolumin Eye Serum: verhelderen van de ogen dankzij de vitamine C boost. hydrateren en exfoliëren voor een gezonde, zachte huid. verstevigen en verminderen van fijne lijntjes en rimpels. ultrastabiel vitamine-c oogserum alle huidtypes Zo gebruik je Biolumin Eye Serum: Biolumin-C Eye Serum is een targeted treatment (serum) wat je aanbrengt voordat je een moisturizer en oogcrème aanbrengt. Start met het dubbel reinigen van het gezicht en gebruik daarbij een Dermalogica cleanser die bij jouw huidtype en huidconditie past. Breng vervolgens biolumin-c serum aan op het gezicht (m.u.v. de oogcontouren). Vervolg met biolumin-c eye serum. Een druppel is voldoende voor beide ogen en mag worden gebruikt op het bot onder het oog en op het wenkbrauwbot boven het oog. Het oogserum mag zowel in de ochtend als in de avond worden aangebracht en is niet ontwikkeld voor op de oogleden. 
€ 67,15 van € 79,00
-19%
Nieuw
Dermalogica Brightening Kit
Dermalogica Brightening Kit Bereik een stralende huid met deze Limited Edition Giftset met gratis skin roller. De Brightening Kit bevat: Biolumin-C Serum (30ml) Biolumin-C Eye Serum (15ml) Dermalogica Skin Roller
€ 149,00 van € 184,00
-15%
Dermalogica Daily Brightness Boosters Kit
Daily Brightness Boosters Kit Dit trio helpt jouw huid elke dag weer te verhelderen. Met deze set verwijder je de dode huidcellen, verminder je de pigmentvlekken en egaliseer je de huid. De kit bevat: Daily Glycolic Cleanser (30ml) BioLumin-C Serum (10ml) BioLumin-C Gel Moisturizer (15ml) Daily Glycolic Cleanser Een cleanser met glycolzuur die jouw dode huidcellen, make-up en vuil verwijdert en ook nog eens de huid verheldert. BioLumin-C Serum Een serum met Vitamine C die jouw huid egaliseert en de pigmentvlekken vermindert.  BioLumin-C Gel Moisterizer  Een gezichtsgel met Vitamine C die jouw huid beschermt en hydrateert.  Zo gebruik je de Daily Brightness Boosters Kit Masseer eerst de Daily Glycolic Cleanserin op de vochtige huid van gezicht en hals. Vermijd hierbij de ogen. Spoel af met lauwwarm water. Breng vervolgens het BioLumin-C Serum aan: 1 tot 3 druppels op het gezicht en hals. Als laatste breng je de BioLumin-C Gel Moisturizer aan op je gezicht en hals. Laat heel even intrekken voor een betere absorptie.  Huidconditie Voor de huid met hyperpigmentatie, oneffen teint of doffe huid.
€ 49,30 van € 58,00
-15%
Dermalogica Biolumin C Serum 59ml
Biolumin C Serum 59ml Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit. Wat maakt het biolumin-c serum anders dan andere serums die Vitamine C bevatten?Nieuwe technologieën en veelvuldig onderzoek hebben ervoor gezorgd dat we de volle kracht van vitamine C kunnen gebruiken en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid kunnen versterken om schade te stoppen nog voordat het is aangericht. De geavanceerde technologie in BioLumin-C Serum levert meer Vitamine C tot diep in de huid. De superieure formule overtreft daardoor andere producten met Vitamine C (inclusief producten die hogere concentraties Vitamine bevatten). Ook bevat het product een AHA, die dode huidcellen op milde wijze van de huid verwijderd, wat ervoor zorgt dat het product nog beter wordt opgenomen. De voordelen van Biolumin C Serum: Vermindert fijne lijntjes en rimpels   Ultrastabiel vitamine C serum Voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid Vermindert hyperpigmentatie (pigmentvlekken) Werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme Exfolieert en egaliseert de huid  Voorkomt en vermindert schade door vrije radicalen Zo gebruik je Biolumin C Serum: Breng 's morgens en/of 's avonds aan. Gebruik de pipet voorzichtig en breng 1 tot 3 druppels aan op het gezicht en de hals. Gebruik na dubbele reiniging en vóór hydratatie. Breng overdag een SPF aan zoals Dynamic Skin Recovery SPF50 na gebruik van BioLumin-C Serum.
Varianten vanaf € 89,25
€ 141,10 van € 166,00

Dermalogica Biolumin-C

Iedere dag krijgt onze huid een hoop te verduren. Elke dag zorgen natuurlijke en omgevingsfactoren ervoor dat onze huid verandert, wat kan leiden tot droogte, dofheid en huidveroudering. Onze huid vecht terug, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Vitamine C is een krachtige antioxidant die beschadigende factoren neutraliseert en toekomstige huidschade voorkomt. Daarom bevatten BioLumin-C producten van Dermalogica Vitamine C om de huid te verhelderen en huidveroudering aan te pakken.

Dermalogica Biolumin-C huidverzorging voor de doffe huid + huidveroudering

Vitamine C staat bekend om de verhelderende eigenschappen en is erg geschikt voor de doffe huid, vale huid of grauwe huid. Dermalogica BioLumin-C vernieuwt daarnaast de huid om zo fijne lijntjes en rimpeltjes aan te pakken. Ga voor jouw meest stralende huid met Dermalogica BioLumin-C