Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Hush & Hush

IMAGE Skincare heeft een speciale lijn beauty supplementen ontwikkeld welke ondersteunend werken aan het huidverzorgingsritueel en daarmee je huid in optimale conditie houdt.

Hush & Hush de voedingssupplementenlijn van IMAGE Skincare

Hush & Hush is de optelsom van meer dan 15 jaar onderzoek op het gebied van lichaamscellen en voedingsstoffen met als doel het onoverkoombare verouderingsproces te vertragen. Al onze voedingssupplementen zijn zo ontworpen dat ze het natuurlijke afweersysteem en regeneratieproces van het lichaam ondersteunen. De unieke mix combineert de wetenschappelijk bewezen werkzaamheid van vitamines, kruiden en plantenextracten met hedendaagse technologie.

Huidverzorging van binnen uit

Je huid goed verzorgen doe je niet alleen vanaf buiten, maar ook vanuit binnen en ondersteund daarmee de verzorging van buitenaf. Voor een 3 tal specifieke huidproblemen te weten; een onzuivere huid, een droge huid en huidverkleuringen zoals pigmentatie en roodheid biedt Hush & Hush supplementen ter ondersteuning. 

  • Hush & Hush CLEAR+: Dit supplement op basis van onder andere zink, pantotheenzuur en kurkuma helpt puistjes, onzuiverheden en ontstekingen te verminderen.
  • Hush & Hush HYDRATE+: Met dit supplement hoort een droge, ruwe lichaamshuid binnen de kortste keren tot het verleden.
  • Hush & Hush BRIGHTEN+: Egaliseer je teint van binnenuit en verminder de zichtbaarheid van huidverkleuringen, pigmentvlekken en roodheid.